Cum vor arăta modelele iPhone din 2020. Informațiile au fost obținute de la o mare bancă

Redactor:
Gandul
Cum vor arăta modelele iPhone din 2020. Informațiile au fost obținute de la o mare bancă
Apple se pregătește să lanseze iPhone 11, dar analiștii cred că fanii ar trebui să aștepte pentru modelul din 2020, care va aduce îmbunătățiri semnificative, printre care și, pentru prima dată pe un smartphone Apple, conectivitate 5G.

Potrivit unei note trimise de banca JP Morgan clienților, modelele principale iPhone din 2020 vor fi disponibile în două versiuni în funcție de dimensiunea ecranului: un model de 5,4 inchi (față de 6,5 inchi acum) și unul de 6,7 inchi (față de 6,5 inchi). Smartphone-ul mai ieftin, XR, va avea ecran de 6,1 inchi, la fel ca și acum, transmite CNBC

Toate modelele din 2020 vor dispune de conectivitate 5G și de ecrane OLED. În acest moment, iPhone XR folosește ecran LCD, cu un consum mai mare de energie. 

Mai mult, potrivit notei băncii, celebrul notch, numit și „breton”, ar putea dispărea de pe toate cele trei modele. În locul acestuia va fi folosită soluția la care a apelat, de exemplu, rivala Samsung: o gaură în ecran, care găzduiește camera pentru selfie-uri și alți senzori.

Modelele din familia iPhone 11 pe care compania le va lansa în acest an vor veni și ele cu o serie de îmbunătățiri, dar din care, însă, doar două sunt importante: camere mai performante și autonomie mai mare a bateriei. 

 

Inchide