„Doriți și carteluță?”. Mutare îndrăzneață: Un operator telecom își pune cartelele SIM printre rafturile cu banane, mere și ciocolată din lanțul de supermarketuri Mega Image

„Doriți și carteluță?. Mutare îndrăzneață: Un operator telecom își pune cartelele SIM printre rafturile cu banane, mere și ciocolată din lanțul de supermarketuri Mega Image
Publicat: 28/06/2019, 17:15

Oferta, denumită „Mobil Nelimitat”, are un cost de 29,99 de lei, și include net nelimitat, apeluri și SMS-uri naționale nelimitate și 100 de minute internaționale către fix și mobil. Imediat ce achită cartela la casa de marcat, clientul poate activa oferta.

Clienții pot transforma cartela preplătită într-un abonament fără perioadă minimă contractuală înregistrându-se online, fără a fi obligați să meargă în magazinele Telekom – opțiune care reprezintă o performanță pentru grupul Telekom dar și pentru piața de comunicații în general, în condițiile în care acest proces de înrolare este încă desfășurat de regulă prin prezentarea clientului cu documentele de identitate într-o unitate a operatorului.

Întregul concept sub care e lansată oferta – o cartelă preplătită plasată între banane și dulciuri într-un lanț cu aproximativ 700 de supermarketuri, cu un preț agresiv și o ofertă simplă, care poate fi gestionată online de client, inclusiv procesul de trecere la abonament care de regulă este unul birocratic în industria de telecom – arată că grupul Telekom încearcă să transforme serviciul său de telefonie mobilă într-un „commodity”, un bun de larg consum, care să poată fi comercializat în volume mari la costuri mai mici în condițiile în care din proces este eliminată interacțiunea cu personalul din magazine.

Operațiunea, coordonată de noul director comercial pe segmentul consumer al Telekom, austriacul Andreas Elsner – cel care a încercat să dea un suflu nou ofertelor companiei de când a venit în România în toamna anului trecut, se află în acest moment în ultimele momente înainte de lansarea oficială, în care în magazinele Mega Image sunt montate standurile în care sunt plasate cartelele SIM și elementele vizuale prin care este promovată oferta. Deja zeci de magazine din București au primit standurile cu cartele și au montat elementele vizuale de promovare care sunt plasate peste tot în magazine.

„Au venit ieri cutiile, standurile, dar nu avem cartelele sim, nu știm când le vom avea la vânzare”, răspund în mod invariabil angajații Mega Image din București atunci când încerci să achiziționezi o cartelă ducând la casa de marcat un carton luat din standurile T.

Oferta Telekom va deveni activă săptămâna viitoare și va fi disponibilă în cele aproximativ 700 de magazine din lanțul Mega Image.

Telekom este numărul trei pe piața locală de telefonie mobilă, după Orange și Vodafone, cu o cotă de piață de aproximativ 20%.

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
FOTO. Gimnasta Larisa Iordache, imagini senzuale! Cum își expune trupul celebra campioană
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine e predispus la...
A mințit sau nu Bianca Drăgușanu? De câte ori a bătut-o, de fapt, Alex Bodi...
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
Horoscop SPECIAL! Se anunţă câştiguri COLOSALE pentru aceşti nativi
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Cele mai bune anvelope de iarnă în 2021 după distanța de frânare pe zăpadă
BANCUL ZILEI – Femeile apetisante și admiratorii exigenți
Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era...
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Schimbare majoră privind alocațiile de stat în 2022. Posibile vești bune pentru milioane de copii
ADRIAN POLEC vrea și el un BLOC cu 8 etaje în Mamaia
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului: A fost găsită moartă
RĂZBOI LÂNGĂ ROMÂNIA?! Este șoc total la graniță. Rusia ar putea invada un fost teritoriu...
Andreea Esca a vărsat lacrimi amare. Despărțirea a lăsat urme adânci pentru vedetă. „Mai greu...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...