Facebook lansează un program pentru publicitatea companiilor mici

Redactor:
Adrian Macarie
Facebook lansează un program pentru publicitatea companiilor mici
Mai multe pe gandul.info

Compania a comunicat că Zuckerberg se va deplasa joi în orașul Saint Louis, statul Missouri, pentru a lansa programul, după care, în următorul an, Facebook va trimite echipe în 30 de orașe americane pentru a oferi cursuri gratuite despre publicitate.

Printre zonele care apar pe harta proiectului se numără Albuquerque, New Mexico, Des Moines, Iowa, Greenville, Carolina de Sud și Texas.

Facebook a dezvăluit, în septembrie, că rușii au cumpărat reclame pe platforma lor, cu scopul de a diviza opiniile americane în timpul alegerilor prezidențiale din 2016, însă Administrația de la Kremlin a negat acuzațiile aduse.

Câțiva politicieni, inclusiv guvernatorul Texasului, Greg Abbott, susțin efortul companiei Facebook.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide