• Publicat:
IT&C

iPhone SE2. Un analist reputat a anunțat cât va costa telefonul „ieftin” de la Apple

iPhone SE2. Un analist reputat a anunțat cât va costa telefonul „ieftin” de la Apple
Știm de ceva vreme că un nou iPhone „ieftin" va fi lansat. În timp ce perioada de lansare este încă sub semnul întrebării, cele mai multe zvonuri spun că iPhone SE2 ar putea debuta în primăvara anului viitor, cu un design inspirat de iPhone 8, cu hardware puternic, „împrumutat" de la noua generație iPhone 11.

Conform lui Ming-Chi Kuo, un analist de business taiwanez care se bazează pe surse din rândul furnizorilor de componente Apple, acum știm cam cât va costa noul iPhone SE2. Cel mai ieftin model va avea un preț de 400 de dolari. 

Kuo spune că în primăvară, Apple va lansa noul telefon iPhone SE2 (numele nu este confirmat încă) cu un design familiar. Acesta ar putea fi ultimul telefon bazat pe design-ul care a început cu iPhone 6 în 2014, însă va folosi multe dintre tehnologiile mai noi de pe iPhone-uri. Da, acesta va fi echipat cu un ecran de 4,7″ cu ramă pronunțată deasupra și sub acesta, însă va beneficia de procesorul Apple A13 Bionic.

Cel mai posibil, camerele de pe iPhone 8 vor fi păstrate, cu senzor de 12 megapixeli pe spate și de 7 megapixeli pe partea din față. De asemenea, acesta ar putea fi ultimul telefon Apple echipat cu senzorul de amprentă Touch ID. Kuo spune că iPhone SE2 va înlocui în ofertă iPhone 8, care este acum modelul de bază al companiei, păstrând prețul de pornire al acestuia, însă oferind hardware mai puternic în schimb.

Citește continuarea în Go4it

Foto: Pixabay

 

Inchide