Mobilitate, date și cloud – în focus la conferința Microsoft Summit 2015

Mobilitate, date și cloud - în focus la conferința Microsoft Summit 2015
Publicat: 22/10/2015, 12:56

Acesta este și cel mai mare eveniment organizat de subsidiara locală a gigantului american Microsoft pe piața din România. Organizatorii estimează că peste 1.200 de persoane vor participa la eveniment.

La evenimentul Microsoft Summit vor participa pe lângă Kostas Loukas, directorul general al Microsoft România, și Don Grantham, președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est, peste 50 de speakeri din România și străi­nă­ta­te care vor aborda teme din mediul IT, dar și din cel de business.

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu noile tehnologii Microsoft, care vor fi prezente la locurile special amenajate pentru demo-uri. De asemenea, participanții vor putea testa diferite echipamente cu tehnologii Microsoft. În cadrul evenimentului sunt organizate și 11 sesiuni dedicate participanților din mediul de business.

Alte 17 sesiuni despre tehnologie sunt dedicate participanților care dezvoltă aplicații software. Pentru specialiștii în IT sunt organizate un număr de 23 de sesiuni.

Printre experții internaționali care participă la eveniment se numără și Oldrich Priklenk, care este reprezentant al companiei americane de analiză Gartner în regiune și care va discuta despre prioritățile de pe agenda directorilor de IT și despre adopția tehnologiei în Europa de Sud-Est.

La eveniment va mai fi prezent și managerul general al Uber pentru Europa Centrală, Rob Khazzam, care este responsabil cu extinderea operațiunilor Uber pe piețele din Ungaria, România și Cehia.

Ziarul Financiar este partenerul media al Microsoft Summit 2015.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase