Departamentul Economic
08.09.2019
IT&C

Noi „jucării” de la Apple: Vor fi lansate cele mai noi modele de iPhone. Noutățile aduse

Noi „jucării” de la Apple: Vor fi lansate cele mai noi modele de iPhone. Noutățile aduse
Directorul executiv Apple, Tim Cook, va lansa marți cele mai noi telefoane ale companiei, aceasta fiind cea mai importantă zi din an pentru companie, în condițiile în care smartphone-ul reprezintă aproape jumătate din vânzările Apple, iar modelele noi înseamnă alte surse de venit, anunță Bloomberg.

Compania va lansa trei modele noi: upgrade-uri „Pro” la iPhone XS și iPhone XS Max și un înlocuitor pentru iPhone XR. De asemenea, compania pregătește noi ceasuri Apple.

Care ar putea fi schimbările? Camerele foto, încărcarea wireless, rezistența.

Aceste telefoane vor avea trei camere principale, pentru fotografii cu unghi larg, imagini cu rezoluție mai mare și înregistrare video îmbunătățită. Vor fi noi funcții bazate pe inteligența artificială, pentru fotografii cu corecție automată, sau pentru editare video în timpul înregistrării. Apple va pune accent pe îmbunătățirea fotografiilor făcute în medii cu lumină scăzută. Camera Face ID va primi și o actualizare.

Încărcarea wireless primește și ea o actualizare: dispozitive precum AirPods și Apple Watch se vor încărca când vor fi așezate pe spatele telefonului. Logo-ul Apple de pe spatele noilor telefoane va fi centrat astfel încât utilizatorii să știe unde să-și pună AirPod-urile și ceasul pentru încărcare.

Apple dorește ca noile dispozitive să dureze mai mult. Noile telefoane rezistă la apă, au sticlă mai rezistentă la spargere și rezistență sporită la șocuri. Dispozitivele vor putea să reziste sub apă timp de câteva ore, față de cele 30 de minute cât rezistă iPhone XS.

iPhone XR va avea o nouă cameră: Apple va adăuga o a doua cameră în spatele iPhone-ului mai ieftin, oferindu-i o capacitate îmbunătățită de mod portret și zoom optic. Telefonul va avea și un nou procesor, mai rapid, la fel ca noile modele high-end.

Actualizările Apple Watch din acest an vor fi orientate către software și carcasă, compania planificând noi versiuni din ceramică și titan, curele noi și actualizarea watchOS 6 cu aplicații noi, fețe de ceas, funcții Siri și un App Store.

Compania plănuiește lansarea a noi iPad-uri și Mac-uri pentru sfârșitul acestui an.

Tags:
Inchide