Noul buton pe care Facebook în pregătește pentru utilizatori

Redactor:
Adrian Macarie
Noul buton pe care Facebook în pregătește pentru utilizatori
În curând, utilizatorii rețelei de socializare online Facebook vor putea să-și organizeze mult mai bine zona de „News Feed"

În curând, utilizatorii rețelei de socializare online Facebook vor putea să-și organizeze mult mai bine zona de „News Feed”, anunță yahoo.ro care îi citează pe cei de la  Mashable. Astfel, cei de la Facebook vor să introducă un buton special, mult mai vizibil, care să îți dea posibilitatea să elimini de pe ecranul principal prieteni ai căror comentarii sau postări nu te interesează. 

Noul buton va înlocui aplicația „hide all” („ascunde tot”), care se regăsește în partea de sus a postării. Practic, prin apăsarea acestui buton nu-ți mai apar postările anumitor prieteni, pe care doar vrei să-i păstrezi în lista ta, dar te deranjează ce lucruri postează sau atitudinea lor pe rețeaua de socializare. De asemenea, cei cărora le-ai dat „unfollow” nu vor afla acest lucru.   

„Această schimbare este pentru ca zona de News Feed să fie mult mai curată, iar conținutul să fie doar cel care contează și îi interesează pe utilizatori”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook pentru Mashable

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide