Orange a lansat un post de televiziune

Orange a lansat un post de televiziune
Publicat: 17/10/2014, 17:48
Actualizat: 14/04/2019, 03:29

Noua televiziune poate fi urmărită fără taxe suplimentare de toți clienții platformei de satelit Orange TV atât pe televizor, cât și pe dispozitivele mobile – computer, tabletă și smartphone, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Prin intermediul a patru emisiuni, clienții pot afla informații practice și utile din domeniile în care compania Orange este prezentă și pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generație.

Emisiunea „Orange zoom” cuprinde informații și tutoriale despre aplicații, sfaturi despre cum poate fi configurat telefonul pentru diferite servicii și informații despre evenimentele muzicale, sportive și de tehnologie susținute de compania Orange.

O altă emisiune difuzată de noua televiziune este „Orange fun”, care difuzează informații despre cele mai recente filme de la cinema și despre programul „Orange Film”, precum și trailerele unei selecții de filme ce rulează în țară, pe ecranele TV și sunt disponibile și în Orange TV Go.

Totodată, în emisiunea dedicată Fundației Orange, clienții pot urmări informații despre proiectele acesteia. Fundația Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate.

Emisiunea „News” completează programul televiziunii Orange Info cu informații actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic și agenda culturală.

În lista de televiziuni ale platformei Orange TV, televiziunea Orange Info se află la poziția 100. În acest moment, Orange Info este în perioada de testare a semnalului și poate fi urmărită de toți clienții Orange TV.

„Orange TV are deja o bază consistentă de abonați care urmăresc programele pe televizoarele de acasă și pe dispozitivele mobile și mult mai mulți clienți care și-au descărcat aplicația pentru a urmări conținutul când se află în mișcare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clienților informații practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual și a-i ajuta să descopere mai ușor beneficiile pe care acesta le aduce”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Compania de telecomunicații Orange a primit, pe 18 septembrie, aprobarea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea Orange Info, pe care va difuza informații despre ofertele și serviciile sale, dar și o emisiune informativă, care este realizată cu știri produse de Antena 1, după cum a relatat la momentul respectiv agenția MEDIAFAX, citându-l pe Dorin Odiațiu, Public Affairs, Partnerships And Wholesale Director în cadrul companiei.

Pe de altă parte, Orange România a primit, pe 21 mai 2013, aprobarea CNA să se lanseze efectiv pe piața de retransmisie TV. Atunci, Orange România a primit de la CNA un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea „Orange TV”.

Platforma Orange TV a fost lansată efectiv pe 11 iunie 2013, televiziunile din oferta sa fiind retransmise prin intermediul companiei de sateliți SES. Oferta Orange TV consta la momentul lansării în 100 de televiziuni, 40 fiind High Definition, iar dintre acestea 26 în premieră retransmise în România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ