(P) Prietenul care te ajută să te organizezi și să te informezi: Noul Chromebook de la HP

Publicat: 29/03/2016, 10:25
Actualizat: 05/07/2016, 22:20

HP Chromebook este fix ceea ce îți trebuie: laptopul Google care permite acces rapid rapid, simplu si securizat la toate activitatile online si la documentele organizate in Google Cloud si care are un pret foarte accesibil, fiind potrivit pentru toata familia.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spațiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spațiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music.

Device-ul este extrem de subțire și de ușor – cântărește doar 1.28 kg, se deschide în numai 10 secunde, este ultra-portabil și util oriunde ai nevoie, avand in acelasi timp un design elegant si o baterie care te ține peste 8 ore și funcționează extrem de simplu. Ba mai mult, poți edita documente sau e-mailuri chiar și când nu ai conexiune la internet. HP Chromebook este dotat cu un ecran cu diagonala de 11,6 inci HD si este ideal pentru urmărit seriale, videoclipuri sau pentru accesarea retelelor de socializare.

Cei mici ți-l vor fura si ei să se uite la filme, să se joace, să asculte muzică sau să stea pe chat cu colegii lor. Cu numeroasele aplicații pe care le pot găsi în Google Store, nu îi vei mai putea dezlipi de noul Chromebook HP.

Părinții tăi îl pot folosi pentru a sta la povești cu nepoții lor plecați în vacanță. Soțul tău ți-l va împrumuta să mai editeze un document sau să verifice scorul echipei preferate de fotbal. Prietena ta ți-l va cere ca să-și încarce pozele pe intenet. Toată lumea va dori să-ți împrumute Chromebook-ul pentru că este extrem de simplu de folosit și de rapid.

Te scutește de grija instalării unui sistem de operare, de update-uri sau de antivirus. Totul se face automat și nu ești asaltată de tot felul de notificări. Ai totul de-a gata și orice aplicație e mult mai simplu de folosit.

Poți să asculți muzică, să printezi, să vezi filme, să editezi fotografii sau videoclipuri cu nelimitate aplicații. Ai un infinit de posibilități și totul se face mult mai simplu. E cel mai practic și rapid device pentru toate nevoile tale, la un pret foarte accesibil. Un adevărat camarad de nădejde pentru geanta ta.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro și poate fi achiziționat începând de la 99 de euro, preț valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopții prin Happy Night, 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum și trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile și canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienții care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.

hp.ro/chromebooks

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum pot duce sărbătorile la conflicte în familie? Sfaturile unui psiholog