RCS&RDS face schimbări la grila tv și la Digi Net

RCS&RDS face schimbări la grila tv și la Digi Net
Publicat: 13/05/2015, 16:43

Astfel, începând de miercuri, RCS&RDS va adăuga în grila de programe patru canale HD, disponibile în pachetele de televiziune digitală prin cablu.

Abonații la Digi TV prin cablu digital vor viziona Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD, fără costuri suplimentare. Pentru a urmări HBO Comedy HD și Cinemax HD, clienții trebuie să aibă însă activate extraopțiunile HBO sau HBO MaxPack. Abonații care utilizează CAM-uri HD, precum și cei care dețin decodoare HD, dar nu vizualizează automat noile televiziuni în grilă, vor trebui să facă o scanare automată a grilei pentru recepționarea celor patru noi programe în format HD.

„Continuăm strategia de a le oferi clienților noștri conținut diversificat și relevant, pentru a satisface preferințele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienților noștri când vizionează producțiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar și atunci când urmăresc cu emoție cele mai importante competiții sportive interne și internaționale”, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS.

Potrivit comunicatului citat, prețurile abonamentelor Digi TV digital încep de la 29 de lei (TVA inclusă), în grila de programe regăsindu-se peste 100 de televiziuni. În prezent, în oferta de servicii de televiziune digitală și prin satelit sunt până la 27 de canale în format HD. Prețurile abonamentelor și numărul de canale variază în funcție de pachetul de servicii pentru care optează clienții, precizează RCS&RDS.

Totodată, începând de joi, RCS&RDS va crește vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice, fără nicio obligație contractuală suplimentară.

Astfel, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fără nicio modificare de tarif lunar, iar clienții se vor bucura de viteze mai mari de download și upload, potrivit comunicatului.

Clienții companiei care au în prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de până la 100 Mbps, iar cele de upload vor crește de la 30 Mbps, până la 100 Mbps.

Vitezele de acces la internet pentru clienții Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mări automat până la 300 Mbps pentru download și până la 100 Mbps pentru upload.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 oferă viteze de download de până la 500 Mbps și de upload de până la 200 Mbps. Potrivit RCS&RDS, cea mai mare viteză la internet din România se regăsește în pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungând până la 1000 Mbps, iar pentru upload până la 200 Mbps.

„Clienții noștri sunt obișnuiți cu strategia companiei de a îmbunătăți permanent oferta de servicii și în același timp de a menține prețuri avantajoase și adaptate puterii de cumpărare din România. Știm că viteza este importantă și, de aceea, vom continua să investim în evoluția tehnologiei pentru a le asigura clienților noștri, cea mai stabilă conexiune la internet”, a mai spus Valentin Popoviciu.

Pe de altă parte, potrivit comunicatului, clienții Digi Net Fiberlink 1000 beneficiază fără costuri suplimentare de spațiu de stocare de 50 GB în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare și organizare a datelor personale in cloud, iar cei care sunt abonați la Digi Net Fiberlink 500, de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei (TVA inclusă), utilizatorii pot opta pentru un spațiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei (TVA inclusă), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei (TVA inclusă), iar pentru 300 GB și 1 TB, prețurile sunt de 15 lei, respectiv 30 de lei/ lună (TVA inclusă).

Prețurile abonamentelor Digi Net Fiberlink sunt cuprinse între 29 de lei/ lună (TVA inclusă) și 55 de lei/ lună (TVA inclusă).

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și satelit din România, fiind controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari.

În ultimii ani, RCS&RDS și-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deține televiziunea de știri Digi 24 HD (cu stațiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar și televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life și Digi World (cu variantele „secundare” Animal World Channel, Life Channel și World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acționar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel și UTV.

Totodată, anul acesta, RCS&RDS a preluat toate radiourile deținute de Central European Media Enterprises (CME) în România – Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM și Dance FM -, urmând ca Pro FM să aibă în continuare un profil muzical, iar Info Pro să se transforme în rețeaua informativă Digi FM.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce...
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Mihai Albu, noi detalii ÎNFIORĂTOARE despre lupta cu cancerul de prostată: „A fost o operație...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Cum se modifică alocațiile pentru copii! Schimbări importante în lege
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Experiment pentru MODIFICAREA climei, oprit ÎN ULTIMA CLIPĂ!
NOILE REGULI pentru cei care au centrale termice de APARTAMENT. Ordinul de la UE a...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Iată ce se întâmplă în creierul tău dacă îți place să citești ficțiune
×