Reacția CIA, după ce Facebook și-a revenit complet după o eroare tehnică / N-am provocat-o noi! Ați încercat să opriți și să reporniți?

Redactor:
Razvan Tupa
Reacția CIA, după ce Facebook și-a revenit complet după o eroare tehnică / N-am provocat-o noi! Ați încercat să opriți și să reporniți?
Un reprezentant Facebook a dat asigurări că rețelele sociale, inclusiv Instagram și WhatsApp, și-au "revenit 100%" după ce, miercuri, utilizatorii din întreaga lume au reclamat faptul că nu puteau încărca imagini. CIA glumește pe Twitter: N-am provocat-o noi!

Cei de la Facebook au anunțat miercuri seară că problema a fost rezolvată, la opt ore după ce și-au cerut scuze pentru eroarea pe care o dădea opțiunea de încărcare și trimitere a imaginilor de pe platformele pe care le gestionează.

Un purtător de cuvânt al Facebook, care vorbea și pentru Instagram și WhatsApp, a explicat faptul că „o operațiune de rutină în întreținerea sistemului” a declanșat o eroare (a bug) care a făcut ca utilizatorii să întâmpine dificultăți atunci când încercau să încarce sau să trimită fotografii și înregistrări video, arată The Economic Times.

„Da, și noi suntem afectați de căderea Instagram. Nu, n-am provocat-o noi. Nu, nu putem să vă reparăm conturile. Ați încercat să opriți și să reporniți?”, au scris cei care administrează contul Twitter al Agenției Americane de Informații (CIA).

Rețelele de socializare online Facebook, Instagram și Whatsapp s-au confruntat cu probleme tehnice, miercuri, în numeroase țări, inclusiv în spațiul Uniunii Europene și în Statele Unite, relatează publicațiile germane Bild și Merkur.de.

Numeroși utilizatori au semnalat probleme în Germania, Spania, Italia, Statele Unite, Belgia, Olanda, Luxemburg, Brazilia, Argentina, Rusia, Indonezia, Australia și Japonia.

Mulți utilizatori ai platformei online Instagram au semnalat miercuri probleme la transferul imaginilor. În cazul Facebook, sunt raportate probleme privind accesarea paginilor.

Facebook, Instagram și Whatsapp au avut probleme și în luna martie, fiind afectați circa 30% dintre utilizatori aproximativ 12 ore.

Inchide