O cunoscută trupă se relansează la Romanian Music Awards 2013

O cunoscută trupă se relansează la Romanian Music Awards 2013
Publicat: 28/08/2013, 20:48
Actualizat: 07/05/2019, 05:45

Lansările de videoclipuri, de piese noi sau featuring-urile inedite sunt numai câteva dintre surprizele pe care le-au pregătit artiștii pentru apariția la Romanian Music Awards (RMA).

Un moment special în cadrul celei de-a XI-a ediție, care va avea loc anul acesta pe 14 septembrie la Brașo, va fi relansarea trupei Activ, care a decis să revină în muzică, după atâția ani. „Am pregătit o piesă specială pentru Romanian Music Awards, la care am lucrat foarte mult în studio cu baieții de la HaHaHa Production. Vom avea un moment-surpriză, despre care nu vreau să dau prea multe detalii, dar fiți pe fază, să nu-l ratați! Deocamdată, vă pot da, însă, un indiciu: ne ghidăm după motto-ul ‘Dance is back””, a spus Avi, membrul trupei Activ.

Oana, Avi și Rudi au înființat trupa Activ în 1999 și au cucerit topurile cu hit-urile „Sunete”, „Superstar”, „Zile cu tine”, „Reasons”, „Lucruri simple” sau „Under my skin”.

Ca în fiecare an, artiștii care urcă pe scena RMA vor surprinde cu momente spectaculoase. Nici aparițiile pe Covorul Roșu nu se lasă mai prejos, unde divele showbiz-ului autohton promit să încingă atmosfera și imaginația cu ținutele lor create de designeri celebri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase