A mers la dentist să-și scoată 20 de dinți. Ce s-a întâmplat pe urmă

A mers la dentist să-și scoată 20 de dinți. Ce s-a întâmplat pe urmă
Publicat: 22/05/2014, 15:27
Actualizat: 30/07/2014, 11:36

Judy Gan, o blibliotecară care a ieșit la pensie, a murit la scurt timp după ce medicul ei stomatolog i-a scos 20 de dinți deodată. Această procedură complexă era necesară pentru a i se implanta noi dinți, notează site-ul Metro.co.uk.

Femeia a mers la cabinetul dr. Patel Enfield pentru extracții și implanturi dentare.

La această intervenție medicală au participat și două asistente ale doctorului Patel, care l-au rugat pe acesta să se oprească, atunci când au observat că semnele vitale ale pacientei erau în scădere.

FOTO: Judy Gan, femeia în vârată de 64 de ani care a murit la scurt timp după ce medicul ei stomatolog a decis să îi scoată 20 de dinți într-o singură ședință

Conform declarațiilor asistentelor, medicul a continuat extracția dinților, refuzând să sune la 911, chiar și atunci când pacienta și-a revenit pentru câteva momente, rugându-l să se oprească.

Departamentul pentru Sănătate Publică din SUA i-a ridicat licența doctorului Rashi Patel, care avea o experiență de 11 ani în domeniu. Autoritățile au precizat că moartea femeii a fost cauzată de refuzul medicului de a se opri, acesta putând să își piardă licența permanent pe data de 18 iunie, când va fi audiat de o comisie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase