Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mini

„Am 28 de ani, sunt plinuță și m-am culcat cu 130 de bărbaţi. Uneori făceam amor cu patru pe zi. Sunam la muncă și mă dădeam bolnavă”. Confesiunea unei femei dependente

„Am 28 de ani, sunt plinuță și m-am culcat cu 130 de bărbaţi. Uneori făceam amor cu patru pe zi. Sunam la muncă și mă dădeam bolnavă”. Confesiunea unei femei dependente

O tânără plină de viață din Marea Britanie iubește să facă amor și susține că s-a culcat cu 130 de bărbați înainte să împlinească vârsta de 28 de ani. Tânăra se tratează acum pentru dependență sexuală.

Luându-și telefonul, Frankie Considine a început să scrolleze printre zecile de bărbați din lista ei de contacte. Ea a făcut deja amor cu patru dintre ei în ultimele 24 de ore – și era disperată să-și aranjeze o altă partidă.

„Aș putea funcționa și continua cu ziua mea doar dacă aș ști când voi avea următoarea partidă de sex”, spune Frankie, care s-a culcat cu peste 130 de bărbați.

„Era o aşa mare prioritate pentru mine încât îmi făceam planuri în timpul serviciului”, a declarat ea, pentru publicaţia The Sun.

Experiențele sale erotice nu au avut cele mai bune urmări. A dezvoltat o depresie severă, a intrat în contact cu boli cu transmitere sexuală și chiar a rămas și însărcinată. Ulterior, Considine a fost diagnosticată cu dependență de sex.

„Sunam la muncă şi spuneam că sunt bolnavă sau anulam întâlniri cu prietenii dacă ştiam că pot face sex..”, a povestit femeia.

„Am fost mereu plinuţă, mai mare decât prietenele mele, iar viaţa mea a fost dificilă. Aşa că bănuiesc că atunci când am primit atenţie sexuală, am devenit dependentă de ea”, a adăugat aceasta.

10% dintre bărbaţi şi 7% dintre femei luptă cu astfel de probleme

„Dependenţa sexuală este o tulburare psihologică ce include neglijarea activităţilor sociale sau a sănătăţii personale, încercarea repetată de a controla comportamentul sexual fără succes şi acceptarea comportamentului sexual în ciuda consecinţelor negative.“, susține un psiholog citat de The Sun.

Inchide