Astra – Celtic Glasgow. Meciul care poate aduce primele puncte pentru Astra în Europa League, LIVE de la ora 20:00

Astra - Celtic Glasgow. Meciul care poate aduce primele puncte pentru Astra în Europa League, LIVE de la ora 20:00
Publicat: 06/11/2014, 13:11
Actualizat: 06/02/2020, 14:41

Astra – Celtic Glasgow. Arbitrul ucrainean Serghei Boiko va conduce la centru partida dintre echipa Astra Giurgiu și formația scoțiană Celtic Glasgow, din etapa a IV-a a grupei D a Ligii Europa, a anunțat, luni, site-ul oficial al UEFA.

Boiko va fi ajutat de asistenții Serghei Bekker și Volodimir Volodin și de asistenții suplimentari Evgheni Aranovski și Anatoli Abdula. Arbitru de rezervă va fi Oleksandr Voitiuk.

Astra – Celtic Glasgow.Ronny Deila: Astra este puternică, dar putem câștiga

Antrenorul norvegian al echipei Celtic Glasgow, Ronny Deila, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că Astra Giurgiu este o formație puternică, dar a precizat că este convins că jucătorii săi pot obține victoria, în meciul din Liga Europa.

„Sunt convins că putem câștiga meciul de mâine (n.r. – joi). Am avut o partidă grea împotriva Astrei în tur și suntem siguri că va fi chiar mai greu de data aceasta. Avem încredere că ne putem întoarce acasă cu cele trei puncte. Cei de la Astra sunt mai buni în atac decât în apărare. În meciul trecut mi-a plăcut aripa dreaptă și căpitanul (n.r. – Gabriel Enache și Constantin Budescu). Știm că Astra este o echipă foarte puternică, un egal poate fi un rezultat prost pentru noi, dar și unul bun. Depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă în timpul meciului”, a spus Deila.

Tehnicianul scoțienilor consideră că echipa sa are șanse mari de calificare în primăvara Ligii Europa: „Șansele de calificare sunt foarte bune, dar trebuie să ținem cont că suntem trei echipe apropiate în clasament. Cred că din acest punct de vedere este una dintre cele mai grele grupe din Liga Europa. Cred că putem obține zece puncte în această grupă”.

Ronny Deila a afirmat că ar fi o performanță foarte mare dacă Celtic Glasgow ar câștiga Liga Europa. „Câștigarea Ligii Europa este o țintă îndepărtată, mai sunt multe meciuri. Dacă am reuși să câștigăm trofeul ar fi o mare senzație”, a precizat Deila.

Căpitanul formației Scott Brown se așteaptă la un meci dur cu Astra: „Va fi un joc dur. Astra ne-a surprins în meciul tur, dar în cele din urmă am obținut rezultatul așteptat. Vrem cele trei puncte și din acest meci în care se întâlnesc două echipe puternice. Sperăm că va fi bine pentru noi la final. Nu știam foarte multe despre fotbalul românesc înainte de tragerea la sorți, însă am urmărit mai multe meciuri pe DVD și am văzut că e un nivel destul de ridicat în România”.

Astra – Celtic Glasgow.Oleg Protasov: Este o sărbătoare, jucăm cu Celtic

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Oleg Protasov, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că pentru jucătorii săi este o sărbătoare să întâlnească pe Celtic Glasgow, una dintre cele mai importante echipe din Europa.

„Am vorbit cu jucătorii în ultimele zile, pentru că este o sărbătoare, jucăm cu Celtic Glasgow. Cred că ei au înțeles, pentru că nu toată ziua joci cu cele mai importante echipe din Europa”, a spus Protasov.

Oleg Protasov a afirmat că nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Kehinde Fatai și Valerică Găman.

Întrebat dacă a discutat cu jucătorii săi despre plecarea lui Dinu Gheorghe de la echipă, Protasov a răspuns: „Cu lucruri de genul acesta nu stai să vorbești cu jucătorul, dar se întâmplă asta în fotbal, unii pleacă, alții vin. Nu este problema mea cine pleacă, cine vine.”

Astra Giurgiu a dezmințit informația potrivit căreia Gabriel Cazan ar urma să preia postul de președinte executiv al clubului, acesta urmând să fie cooptat ca manager.

Astra – Celtic Glasgow.Cristian Oros: Sperăm să contracarăm gabaritul și jocul rapid al celor de la Celtic

Fundașul echipei Astra Giurgiu, Cristian Oros, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că formația scoțiană Celtic Glasgow, adversara din etapa a patra a Grupei D a Ligii Europa, dispune de jucători cu gabarit și rapizi, însă speră ca aceste calități să fie contracarate.

„În tur am făcut o partidă foarte bună, având în vedere că am avut foarte multe ocazii cu o echipă foarte mare. Ar trebui să tratăm mult mai serios aceste ocazii. Eu sunt optimist și cred că mâine (n.r. – joi) vom face o partidă foarte bună și vom câștiga. Nu mai e Celticul care a fost. I-am simțit o echipă puternică, atât ca și gabarit și viteză de joc, însă sperăm să avem o evoluție bună și să contracarăm aceste calități ale lor”, a spus Oros.

Cristian Oros speră ca înlocuitorul lui Dinu Gheorghe în funcția de președinte executiv să obțină rezultate la fel de mari. „Sunt niște probleme care pe noi, jucătorii, nu ar trebui să ne intereseze. Ar trebui să ne gândim mai mult la fotbal și la ce vine pe viitor. Sperăm ca cine va veni în locul domnului Dinu Gheorghe să o facă mai bine decât dânsul sau la fel de bine”, a completat Oros.

Partida Astra Giurgiu – Celtic Glasgow, din etapa a IV-a a Grupei D a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații