BlackFriday 2014 Orange. Compania lansează campania „vînătoarea de Black Friday”

Redactor:
Silviu Bănilă
BlackFriday 2014 Orange. Compania lansează campania „vînătoarea de Black Friday”
BlackFriday 2014 Orange. Cele mai bune oferte de la Orange.

BlackFriday 2014 Orange. Pentru a putea cumpăra produse la reducere din magazinul online Orange.ro, clienții trebuie să aibă un cont Orange și să nu aibă restanțe la plata facturilor la serviciile oferite de operator. Cei care comandă produse de Black Friday 2014 vor primi pachetul oriunde în România în maxim 48 de ore de la finalizarea acesteia. Produsele pot fi returnate oricând în maxim 14 zile. 

De Black Friday 2014, Orange va oferi peste 10.000 de produse cu reduceri de până la 100% (este probabil vorba de dispozitivele achiziționate alături de servicii) la telefoane, tablete, accesorii și gadgeturi. 

Vom publica aici cele mai bune oferte Orange imediat ce acestea sunt disponibile. 

BlackFriday 2014 Orange UPDATE 1. În perioada 21-30 noiembrie 2014, Orange România lansează campania „vânătoarea de Black Friday”, caree include anul acesta noutăți constând în puncte Thank You suplimentare și reduceri la abonamente, în plus față de miile de produse cu discount – telefoane, tablete și accesorii. Astfel, în perioada ofertei, vizitatorii site-ului Orange.ro își pot cumpăra din magazinul online telefoane, tablete, accesorii și gadgeturi cu reducere de până la 100% în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienți Orange. Ei pot alege dintr-o gamă largă de telefoane, printre care smartphone-uri de top ca Samsung Galaxy Alpha, Sony Xperia Z3, HTC One M8 cu până la 100 euro reducere, iPad mini de la 49 euro, iPhone 5s cu 125 euro și peste 15.000 de accesorii și gadgeturi cu prețuri începând de la 1 euro.

În plus, la cumpărarea de smartphone-uri compabile 4G și 4G+ cu ocazia Black Friday 2014, punctele de fidelizare Orange Thank You valorează triplu. De exemplu, pentru un client care are puncte Thank You în valoare de 50 euro, între 21-30 noiembrie acestea vor valora 150 de euro.

Clienții care activează sau prelungesc un abonament de Black Friday 2014, în magazinul online, vor beneficia de o reducere de până la 10 euro lunar pe perioada menținerii abonamentului. Astfel, pentru un abonament Panteră de 41 euro, prețul online cu reducere va fi de numai 31 euro. Clienții care doresc să-și schimbe telefonul cu unul compatibil 4G, respectiv 4G+, sau să achiziționeze un accesoriu în aceasta perioadă din rețeaua de magazine Orange vor beneficia, de asemenea, de oferta de triplă valoare a punctelor Thank You.

Orange România

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobilă din România. Compania face parte din grupul francez Orange – France Telecom. Acesta oferă sub marca Orange servicii de telecomunicații mobile pentru 183 milioane de clienți de pe cinci continente.

Compania a intrat pe piața din România în 2002, după preluarea mărcilor Dialog și ALO.

Orange România este condusă de directorul executiv Jean-François Fallacher. În trimestrul al treilea din 2014, compania a avut venituri totale de 227,4 milioane de euro, în creștere cu 3,4% față de aceeași perioadă din 2013, excluzând impactul reducerii tarifelor de interconectare. De la începutul anului, veniturile companiei au totalizat 675,7 milioane de euro.

La data de 30 septembrie, compania avea circa 10,51 milioane de clienți în țara noastră, cu 131.000 mai mulți decât cu un an în urmă. In 2013, Orange a devenit și furnizor de servicii de televiziune prin satelit, odată cu lansarea Orange TV. Orange deține cea mai extinsă rețea 4G din România și oferă viteze medii reale de până la 60-80 Mbps pentru 78% din populația urbană și de până la 150 Mbps în București și alte cinci orașe prin intermediul primei rețele comerciale 4G+.

Inchide