Borcea, servit de o „MENAJERĂ” cu mers ciudat, în pușcărie. Colegul de celulă Giovanni: „Am pus niște băieți SĂ MUNCEASCĂ. Le-am dat țigări”

Borcea, servit de o „MENAJERĂ cu mers ciudat, în pușcărie. Colegul de celulă Giovanni: „Am pus niște băieți SĂ MUNCEASCĂ. Le-am dat țigări
Publicat: 26/03/2019, 18:17

„S-au spus multe minciuni despre cum am trăit eu în pușcărie. Da, am dat bani și am adus var și o bidinea să modernizăm baia. Am pus niște băieți să muncească. Le-am dat țigări. Erau băieți săraci și noi aveam bani de țigări”, a spus Giovanni Becali, referindu-se la perioada de detenție în urma Dosarului transferurilor.

Giovanni: „De mâine ai furculița și prosopul tău”

„Eram cu Borcea și zicea: «Uite-l pe filipinezul nostru». Era un băiat care ne ajuta. Era un băiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul îndoit. L-am întrebat: «Tu ești d-ală? Homosexual?». Mi-a zis că da și i-am zis «De mâine ai furculița ta, lingura ta, prosopul tău». I-am adus mănuși de plastic. Ne făcea curat și alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut. Nu putem spune că era servitor sau menajeră. Ne ajuta pe acolo”, a mai povestit Giovanni, la Digi Sport, citat de stirilekanal.ro.

„Ne trezeam la 7 sau la 7:30, când era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi și Telekom și la încă 3-4 canale. Plăteam noi, printr-o firmă. Pușcăria nu avea bani să plătească și făceam noi cerere să plătim. Puteam mânca ce doream noi, de la magazin. Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână”, a mai spus Giovanni.

Becali a fost eliberat condiționat în septembrie 2016, în timp ce Borcea a revenit recent în închisoare, fiind condamnat într-un dosar de retrocedări ilegale în Constanța.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase