BRAZILIA – GERMANIA 1-7 „Masacru!” Lupte de stradă după cel mai negru moment al fotbalului brazilian

BRAZILIA - GERMANIA 1-7 „Masacru! Lupte de stradă după cel mai negru moment al fotbalului brazilian
Publicat: 09/07/2014, 13:28
Actualizat: 10/01/2020, 18:22

Brazilia – Germania, LIVE la Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Brazilia a fost învinsă de Germania în semifinalele Campionatului Mondial, scor 1-7, și părăsește Campionatul Mondial de Fotbal pe care îl găzduiește.

Înfrângerea suferită de Brazilia în fața Germaniei, scor 1-7, în prima semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, a provocat furia brazilienilor, care au ieșit pe străzile din São Paulo și Rio de Janeiro, organizând ample proteste în timpul cărora au ars steagul național.

Brazilia a câștigat grupa cu Mexic, 0-0, Croația, 3-1, și Camerun, 4-1, apoi a trecut în optimi de Chile la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar, și în sferturi de Columbia, scor 2-1.

Germania a ajuns în semifinale după ce a câștigat grupa cu SUA, 1-0, Portugalia, 4-0, și Ghana, 2-2, apoi a trecut în optimi de Algeria, 2-1 după prelungiri, și în sferturi de Franța, scor 1-0.

„Suntem UMILIȚI!” Ziariștii brazilieni sunt consternați: Așa arată o ECHIPĂ care joacă împotriva unei GLOATE

Min 92. Final de meci. Coșmarul a luat sfârșit pentru Brazilia. Un meci care se anunța un veritabil derby s-a transformat rapid într-o confruntare între două echipe inegale.

Min 90. GOOOOOOL BRAZILIA! Oscar îl învinge pe Neurer

Min 90. Ozil la un pas să facă scorul 8-0.

Min 89. Brazilia aproape de primul său gol.

Min 87. Germanii plimbă mingea și așteaptă finalul meciului

Min 84. Germania nu se oprește și dă semne că ar mai vrea să înscrie. Atacă prin Draxler

Min 78 GOOOOOOOOOOOOL GERMANIA! Andre Schurrle dă golul serii și distruge Brazilia și visele a milioane de oameni

Min 73. Un alt atac al Braziliei, o altă formalitate pentru Neurer. Germania nu și-a mai reluat ritmul din prima repriză și joacă relaxat

Min 69.GOOOOOOOOOOOL GERMANIA! 6-0. Înscrie Schurrle, iar Germania administrează Braziliei cea mai mare înfrângere de la acest Campionat Mondial

Min 68. Dante vede primul cartonaș galben al acestei semifinale

Min 66. Reluare spectaculoasă pe spate a lui Paulinho

Min 61. Brazilia cere penalty, acuzând un fault la Maicon, în careu. Este a treia oară când cer penalty în acest joc. Arbitrul le acordă un corner

Min 59. Muller aproape să facă scorul 6-0, dar Julio Cesar îl oprește. Același Muller mai dă o dată emoții brazilienilor, la reluarea jocului

Min 57. Miroslav Klose iese de pe teren. Prin reușita din acest meci a devenit cel mai bune marcator din istoria Cupei Mondiale.

Min 56. Prima apropiere a Germaniei de poarta Braziliei din repriza a doua. Nemții joacă relaxat, nu se grăbesc și nu forțează nota

Min 52. Neurer este incredibil! O nouă șansă de gol a brazilienilor, irosită de portarul Germaniei.

Min 52. Primul corner al Braziliei este executat de Bernard. Respinge Neuer

Min 51. Ocazie mare pentru Brazilia. Oscar trage puternic pe poartă dar mingea nu trece de Neuer

Min 50. Prima ocazie clară a Braziliei din acest meci, au fost la un pas de gol, dar Neuer intervine și scorul rămâne neschimbat

Min 49. Brazilienii se apropie mult mai des de poarta adversarilor, dar nu reușesc să finalizeze fazele

Min 48. Oscar ajunge în careul mic al Germaniei, dar cade lângă Boateng

Min 46. Primul atac al Braziliei din repriza secundă, prin Ramirez, dar Boateng își face treaba. Brazilia nu a luat niciodată 5 goluri la o Cupă Mondială. 4 a fost limita maximă

Min 46. Reîncepe meciul. Brazilia intră pe teren hotărâtă să facă imposibilul

Min 46. Pauză

Min 43. Raportul loviturilor pe poartă, după 40 de minute de joc: 10 Germania, 1 Brazilia

Min 40 Ocazie pentru Brazilia prin Oscar, dar blochează Boateng.

Min 36. Brazilia atacă timid, dar meciul e jucat pentru Naționala Cariocas. Fanii Braziliei din tribune sunt înmărmuriți. Nimeni nu ar fi crezut că este posibil ce s-a întâmplat în ultimele 20 de minute pe Belo Horizonte.

Min 27. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL GERMANIA! 5-0. Nemții distrug Brazilia. Khedira înscrie și el. Masacru pe Belo Horizonte

Min 23 GOOOOOOOOOL GERMANIA! Scene ireale în Brazilia. Germania înscrie de două ori în 2 minute

Min 23. GOOOOOOOL GERMANIA! Este halucinant ce se întâmplă. Kroos trage de la marginea careului și duce scorul la 3-0.

Min 22. GOOOOOOL GERMANIA! 2-0. Klose înscrie și devine cel mai bune marcator din istoria Cupei Mondiale!

Min 20. Klose a avut mingea la marginea careului Braziliei, dar Luiz Gustavo a intervenit, iar neamțul nu a apucat să șuteze

Min 17. Incident în careul nemților, după o deposedare a lui Marcelo de către Lahm. Mai mulți jucători s-au îmbrâncit, dar arbitrul a calmat spiritele și jocul se reia

Min 16. Maicon scapă pe flancul drept și se apropie de careu, dar nu apucă să centreze

Min 13. Atac al Brazilei prin Hulk. Blochează Boateng

Min 10. Primul corner pentru naționala Germania. Execută Kroos și Muller înscrie. GOOOOL GERMANIA! 1-0

Min 9. Germania și Brazilia ies rapid pe contratac după fiecare fază

Min 7. Khedira șutează puternic, dar mingea îl lovește pe Kroos

Min 3. Prima ocazie aparține Brazilei, dar portarul nemților recuperează balonul. Hulk a inițiat faza

Min 2. Germania încă nu a ieșit din propria jumătate de teren

Meciul a început

Echipele:

Brazilia: Julio Cesar – Maicon, David Luiz, Dante, Marcelo – Luiz Gustavo, Fernandinho – Bernard, Oscar, Hulk – Fred

Germania: Neuer – Lahm, Hummels, Boateng, Howedes – Schweinsteiger, Khedira, Kroos – Muller, Klose, Ozil

Brazilia – Germania, prima semifinală de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, se va disputa la Belo Horizonte și va fi transmisă LIVE TEXT de gândul.

Mexicanul Marco Rodriguez va arbitra partida dintre echipa națională a Braziliei și reprezentativa Germaniei, din semifinalele Cupei Mondiale, a anunțat, luni, site-ul oficial al FIFA.

Rodriguez va fi ajutat de conaționalii săi Marvin Torrentera și Marcos Quintero, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat americanul Mark Geiger.

Brazilia – Germania. Neymar nu va mai juca la CM 2014

Atacantulbrazilian Neymar, care a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naționala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractură de vertebră și nu va mai juca la Cupa Mondială, a declarat medicul echipei Braziliei, Rodrigo Lasmar, citat de AFP. „Testele efectuate au arătat că a suferit o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre lombare”, a declarat Rodrigo Lasmar.

Atacantulbrazilian Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naționala Columbiei, de la Fortaleza, fiind transportat la spital pentru teste medicale. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga și a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă.

Neymar a declarat, sâmbătă, că i s-a „furat visul” de a juca finala competiției organizată chiar înBrazilia, informează AFP: „Mi s-a furat visul de a juca finala Cupei Mondiale, dar încă visez să fiu campion mondial. Mai avem două meciuri și sunt sigur că toți coechipierii mei vor lupta pentru a ridica trofeul”.

Jucătorul a părăsit, sâmbătă, cantonamentul de la Teresopolis, pentru a merge la familia sa. El va reveni pe teren în aproximativ 40 de zile, a anunțat, sâmbătă, medicul echipei braziliene, Jose Luiz Runco, informează AFP.

„El reușește să meargă, să pășească. Nu va avea nicio problemă să joace fotbal. Acest tip de fractură necesită între trei și șase săptămâni pentru vindecare completă. În 40-45 de zile, el va fi apt de joc”, a declarat Runco.

La meciul Brazilia – Germania, țara gazdă a turneului nu va putea conta nici pe serviciile căpitanului Thiago Silva, care va fi suspendat.

Brazilia – Germania. Brazilia, un „supergrup”

Selecționerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat, vineri, la Fortaleza, după calificarea în semifinalele Cupei Mondiale, că nimeni nu credea în echipabraziliană, subliniind că are la dispoziție un „supergrup” de jucători, informează L’Equipe.

„L-am pierdut pe Neymar, plânge de durere, nu-l vom avea nici pe Thiago Silva, dar chiar dacă suntem într-o situație dificilă, vom face un mare meci cuGermania. Am jucători concentrați, un supergrup. Muncim împreună de un an și jumătate. Nimeni nu credea în noi, în echipa noastră. În urmă cu zece zile, nimeni nu credea că vom ajunge în optimi, apoi în sferturi. Acum trebuie să mergem mai departe. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar știm ce avem de făcut”, a declarat Scolari.

Scolari a spus că brazilienii s-au speriat atunci când s-a accidentat Neymar, mai ales deoarece acesta i-a spus lui Marcelo, imediat după ce a căzut, că nu își simte picioarele, informează cotidianul Marca.

„Marcelo l-a întrebat imediat după accidentare pe Neymar cum se simte. El a răspuns: «Nu îmi simt picioarele». Speriat, Marcelo a chemat medicul echipei, dar medicii nu au voie să intre pe teren. A fost multă confuzie. Acea imagine cu Neymar fiind dus cu targa la elicopter a fost un adevărat șoc, a fost foarte greu pentru noi”, a spus Scolari.

Tehnicianul a precizat că accidentarea lui Neymar reprezintă „un dezastru” pentru echipă. „Neymar este tipul de jucător care poate face diferența pentru orice echipă. Am pierdut exact jucătorul pe care nu ne doream să îl pierdem înaintea semifinalelor și finalei”, a adăugat Scolari.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului