• Publicat:
  • Actualizat:
Mini

Cinci sculpturi care te fac să roșești

Imaginile rușinii! Cum să vezi așa ceva în aer liber?! „Cât de dezgustător și de necuviincios este un asemenea comportament!"

Un portal a realizat o selecție atracțiilor turistice reprezentând sculpturi ce înșățișează organe sexuale grotești și perversități sexuale. Multe dintre ele pot fi văzute în Spania și Marea Britanie. 

Sculpturile de pe biserica spaniolă San Pedro de Cervatos oferă mai multă perversitate decât v-ați putea imagina, inclusiv masturbări sau organe sexuale grotești, scrie cracked.com.

foto captura cracked.com

Istoricii de artă nu pot cădea de acord care era scopul acestor sculpturi ce pot fi văzute în biserici datând din perioada medievală. Cea mai comună teorie este că acestea erau folosite pentru a educa populația, în mare parte analfabetă, avertizându-i cât de dezgustător și de necuviincios este un asemenea comportament.

foto captura cracked.com

Coșmarurile depravate din Bosc de Can Ginebreda

Bosc de Can Ginebreda este o pădure pitorească situată la o distanță de două ore de Barcelona. La prima vedere pare un parc obișnuit, dar la un moment dat vizitatorii dau peste statuia unui penis și un vagin gigantic din beton.

foto captura cracked.com

foto captura cracked.com

Statuile au fost realizate de sculptorul catalan Xicu Cabanyes.

foto captura cracked.com

O altă statuie înfățișează un bărbat al cărui stomac îi este străpuns de prorpiul penisul care îi iese prin spate.

foto captura cracked.com

Spania nu deține monopolul în arta pornografică din biserici. Biserica Kilpeck, situată în apropiere de orășelul britanic Hereford este celebră pentru sculpturile cu Scheela na gigs, reprezentând femei goale care afișează vaginele grotești.

foto captura cracked.com

Inchide