Concurenta unui reality-show a fost nevoită să privească înregistrarea cu momentul în care a fost violată: „Inima îmi bate prea tare”

Redactor:
Gândul
Concurenta unui reality-show a fost nevoită să privească înregistrarea cu momentul în care a fost violată: „Inima îmi bate prea tare”
O concurentă a variantei din Spania a emisiunii Big Brother a fost nevoită să privească o înregistrare cu ea în care, fiind inconștientă din cauza alcoolului, a fost victima unui concurent care a profitat de ea. Deși nu și-a dat acordul pentru actul sexual, autoritățile spanile au convenit că femeia nu a fost violată, pentru că bărbatul nu a folosit violența sau intimidarea. Când a văzut înregistrarea, femeia a avut un șoc și a primit consiliere psihologică.

Carlota Prado, o concurentă a reality-showului Big Brother a băut foarte mult într-o seară și a fost ajutată să ajungă în dormitor de Jose Maria Lopez, un bărbat cu care tânăra începuse o relație în cadrul emisiunii. Când a ajuns cu femeia în cameră, bărbatul a încercat să inițieze un act sexual, dar Carlota a spus: „Nu, nu pot”, apoi a leșinat în pat, potrivit BBC .

Bărbatul a făcut sex cu Carlota în timp ce aceasta dormea. Totul a fost filmat de camerele montate în dormitor.

 

A doua zi concurenta a fost chemată în camera confesiunilor pentru a i se arăta înregistrarea: „Credem că ar trebui să vezi asta”. Tânăra a avut un șoc în momentul în care a văzut că Jose a profitat de ea. Scenele indecente nu au fost difuzate, doar Carlota le-a urmărit. Femeia a cerut ajutor medical după ce a văzut imaginile: „Inima îmi bate prea tare”, a spus ea.

Fata a ieșit din concurs pentru 5 zile, a primit consultații psihologice și a revenit în competiție. Incidentul s-a petrecut în anul 2017. Abia în 2018 femeia a considerat că trebuie să facă plângere la poliție, dar recent autoritățile spaniole au hotărât că nu a fost vorba despre viol, întrucât bărbatul nu a folosit violența.

Cazul a stârnit controverse în Spania. Pe rețelele sociale a fost creată o campanie denumită: #CarlotaNuEștiSingură.

Recent, Carlota a publicat un filmuleț pe Instagram prin care le-a mulțumit tuturor celor care îi sunt alături.

 

Inchide