• Publicat:
Mini

Cristinel Dăncilă, dat în judecată de asociația de proprietari de la bloc. Cum s-a încheiat totul pentru soțul fostului premier

Cristinel Dăncilă, dat în judecată de asociația de proprietari de la bloc. Cum s-a încheiat totul pentru soțul fostului premier
În declarația de avere, Viorica Dăncilă are reședința la Videle, acolo unde ea și Cristinel Dăncilă dețin un apartament. În urmă cu mai mulți ani, Cristinel a fost dat în judecată de asociația de proprietari a blocului respectiv.

Cristinel Dăncilă a fost dat în judecată, acum câțiva ani, la Judecătoria Videle, soțul Vioricăi Dăncilă având calitatea de „PÂRÂT”, într-un proces care avea menționat la rubrica „OBIECT” termenul „PRETENȚII”, scrie a1.ro.

În cele din urmă, părțile s-au înțeles și familia Dăncilă a încheiat litigiul cu asociația de proprietari a blocului în care locuiesc în Videle.

După ce s-a calificat în turul 2 al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă a apărut alături de soțul ei într-un interviu video rarisim.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraș. Venise de la oraș și am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție! (…) „În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” „Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, „, a povestit într-o emisiune Cristinel Dăncilă.

„Am avut noroc și am învățat un lucru, că și eu trebuie să fiu la fel și că aceeași dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei și aceleași aprecieri trebuie să le transmit mai departe soției fiului meu”, a declarat Viorica Dăncilă.

Inchide