Demisii la Viitorul: „Hagi nu știe, el este preocupat de fotbal”

Demisii la Viitorul: Hagi nu știe, el este preocupat de fotbal
Publicat: 24/03/2017, 16:45

În ultima perioadă, mai mulți angajați ai clubului au plecat iar alții și-au înaintat demisiile și alteaptă săplece și ei. Motivul este simplu: „Bani puțini, timp liber, nu! Încălcare de reguli, limitarea activităților sau a atribuțiilor!” „Un kinetoterapeut ajunsese să care apă! A plecat. E dengrigolada, asta e!”. Acestea sunt lucrurile de se plâng unii dintre cei care au trecut pragul Academiei și care au renunțat, mai devreme sau mai târziu.

„Așa ți se spune, când ajungi acolo: ai un CV, lucrezi cu Hagi!” Este sloganul de la Ovidiu. „Nu o spune Hagi, el nu știe, el este preocupat de fotbal. De aia Viitorul e pe primul loc”, a mărturisit sursa.

Valentin Ciolpan a fost medic la Viitorul, dar a renunțat. „Nu vreau să intru în amănunte. Am plecat, nu comentez. Eu am fost la juniori, la Academie. Va mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Ciolpan, care „deschide” lista celor care au renunțat: Silviu Mircea Botea, kinetoterapeut, coordonator pentru refacere la Academia Gheorghe Hagi, Vasi Tudor, team manager, Alex Gufa, team manager, dar și doi masori, scrie Fanatik.