Dezmăț în Marea Britanie. Mii de studenți îmbrăcați sumar au făcut ravagii pe străzile din Nottingham. GALERIE FOTO

Publicat: 04/03/2014, 12:09
Actualizat: 29/07/2014, 19:11

Mii de elevi și studenți din Nottingham (Marea Britanie) au ieșit pe străzi duminică noapte, deghizați în ”iepurași”, și au petrecut cu mult alcool, în cadrul evenimentului anual Carnage Nottingham.

Carnage UK este o companie care organizează petreceri cu mult alcool pentru studenții britanici. În cadrul celei mai recente ediții, desfășurate duminică noapte, mii de elevi și studenți au ieșit pe stradă, îmbrăcând ”uniforma” oficială Carnage, formată din urechi de iepuraș, tricouri alb cu roz și pantaloni scurți, și au băut în aer liber, în ciuda vremii reci. Această ținută le dădea dreptul tinerilor să intre în baruri și să primească băutură cu reducere.

După ce au consumat litri întregi de alcool, tinerii au ieșit pe străzi, iar unii dintre ei nu și-au mai putut ține echilibrul și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tema petrecerii de anul acesta a fost ”Playboys vs Bunnies” (Playboy versus iepurași). În trecut, Carnage UK a fost criticată pentru petrecerile monstruoase pe care le-a dat pentru tineri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase