DEZVĂLUIRE șocantă a fostei soții a lui Gyuri Pascu: ce s-a întâmplat cu adevărat când a venit prima ambulanță. ANUNȚUL care răstoarnă toate teoriile despre MOARTEA artistului: ”Gyuri era…”

DEZVĂLUIRE șocantă a fostei soții a lui Gyuri Pascu: ce s-a întâmplat cu adevărat când a venit prima ambulanță. ANUNȚUL care răstoarnă toate teoriile despre MOARTEA artistului: ''Gyuri era...''
Publicat: 04/10/2016, 10:35

„Desigur, dacă profesional vorbind a omis să mai facă ceva doctorița care a venit cu prima salvare, să se acționeze în consecință… nu e treaba mea. Asta nu-l ajută pe Gyuri și din păcate, părerea mea e că nu va ajuta pe nimeni altcineva decât pe doamna în cauză. Dar, când a venit dumneaei, Gyuri își revenise complet. Chiar am și zis că e ca în sala de așteptare la stomatologie când, de frică, nu te mai doare nimic. Nici măcar ceea ce denumea atac de panică nu a avut loc în prezența doamnei doctor. I-a explicat ce simțea, i-a răspuns la întrebări… Chiar mă uitam cu speranță că atunci parcă uitase de panică complet. Și după ce am condus-o la poartă și-apoi m-am întors, Gyuri era bine. Am mai stat puțin și-apoi l-am întrebat dacă nu vrea să meargă să se întindă în pat. A zis că da, și spre uimirea mea s-a ridicat cu ușurință în picioare, ba mai mult, a spus că nu vrea să meargă cu cârjele. Asta nu se mai întâmplase de mult prea multe zile”, a scris Daniela Marin pe blogul său.

Fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu a mai transmis că, încă din 13 septembrie, artistul avea probleme la un picior.

„Nu știu dacă s-ar fi putut salva, nu știu dacă își dorea să fie salvat, chiar dacă, cu mare speranță și încredere aștepta să treacă noaptea ca să mergem a doua zi la Târgoviște, la acupunctură. Marea lui încredere era în acel tratament, și singura problemă recunoscută, în afară de diabet și de reducerea considerabilă a vederii era aceea cu piciorul. Cu toate că de la bun început l-am rugat să înțeleagă că trebuie să meargă și la neurologie și cardiologie, măcar pentru un control, chiar dacă urma să facă în continuare tratamentul de acupunctură, nu a vrut”, a scris Daniela Marin.

Femeia a mai precizat că artistului îi era teamă de medici și că, în afară de anul 2003, acesta nu își mai făcuse analizele până în 2010.

„În afară de analizele obligatorii făcute în 2003, pentru că altfel nu ne înscria copilul la școală, omul ăsta a refuzat orice alt control sau analiză medicală până în 2010, când a fost accidentul vascular cerebral. Înainte de 2003, prin 1998 l-am rugat și am ajuns să mă si cert cu el din acest motiv, iar în iulie 1999 i-am spus că dacă nu merge la doctor, cu mine a terminat-o. Nimic nu l-a convins. Mai teamă îi era să afle că are o problemă pe care oricum o bănuia, decât să traiască așa, cum și cât va putea. Încercări de a-l convinge au venit și din partea altora, nu doar a mea. Dar asta a fost încăpățânata sa alegere. Din acest motiv, niciun medic nu are nicio vină. El a făcut exact așa cum a vrut”, a mai scris Daniela Marin.

Procurorii au început, luni, audierile în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actorului Ioan Gyuri Pascu, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București fiind citate mai multe cadre medicale, care au intervenit sau ar fi urmat să intervină în cazul artistului.

Anchetatorii au ridicat documente și alte probe de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță București Ilfov în legătură cu modalitatea în care s-a intervenit în cazul lui Ioan Gyuri Pascu.

Serviciul de Ambulanță București Ilfov a anunțat că în cazul Gyuri Pascu au fost primite doar două apeluri de la Dispeceratul 112, precizările fiind făcute vineri după ce Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat vineri că numărul unic de urgență a fost apelat de trei ori.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice