DINAMO KIEV – STEAUA 3-1. Campioana României, dominată categoric în Ucraina

DINAMO KIEV - STEAUA 3-1. Campioana României, dominată categoric în Ucraina
Publicat: 02/10/2014, 22:07

Golurile au fost marcate de Iarmolenko ’40, Kraveț ’66 și Teodorczik ’90+2 pentru Dinamo Kiv, în timp ce pentru Steaua a înscris Rusescu, în minutul 89.

1-0: Iarmolenko a marcat cu un șut cu stângul sub bară după o pasă de la Belhanda.

2-0: Kraveț a majorat diferența după ce a marcat din pasa lui Iarmolenko.

2-1: Rusescu a redus din diferență după ce a marcat cu capul după o pasă a lui Keșeru.

3-1: Teodorczik a stabilit scorul final după ce a marcat din pasa lui Iarmolenko.

Steaua București: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Chipciu, Iancu (Stanciu ’57, Rusescu ’82), Tănase – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Dinamo Kiev: Ribka – Vida, Danilo Silva, Dragovici, Burda – Ribalka, Sidorciuk (Buialski ’76) – Iarmolenko, Belhanda, Lens (Kalitvințev ’83) – Kraveț (Teodorczik ’90+1). Antrenor: Serghei Rebrov.

Cartonașe galbene: Ribalka ’86 / Papp ’39, SzukaÅ‚a ’77, Prepeliță ’90+3.

Meciul a fost arbitrat de austriacul Robert Schorgenhofer, ajutat la cele două linii de conaționalii Matthias Winsauer și Roland Brandner. Rezervă a fost Richard Huebler, în timp ce arbitri adiționali au fost Rene Eisner și Dominik Ouschan.

Delegatul UEFA a fost armeanul Artur Azarian, în timp ce arbitrii au fost supervizați de irlandezul Gerard Perry.

La meci au asistat și premierul Victor Ponta și prim-ministrul Ucrainei, Arsenie Iațeniuk.

De asemenea, la partidă a fost prezent antrenorul formației Șahtior Donețk, Mircea Lucescu.

În etapa următoare, Steaua va întâlni echipa Rio Ave, la București, la 23 octombrie, de la ora 20.00.

La pariuri, DINAMO KIEVSTEAUA este considerat un meci dezechilibrat, DINAMO KIEV fiind favorită certă. Ucrainenii au cota 1,72 la victorie, egalul are cotă 3,50, în timp ce STEAUA are cota 5,00.

DINAMO KIEV STEAUA. Ponta și Iațeniuk au glumit cu meciul Dinamo Kiev-Steaua, premierul Moldovei s-a oferit ca arbitru

Premierul Ponta, aflat la Kiev în vizită de lucru, unde va asista și la partida de fotbal dintre Dinamo Kiev și Steaua, i-a spus omologului său ucrainean că joi seara va exista „o singură mică problemă” care îi va despărți, și anume una fotbalistică, premierul Moldovei oferindu-se să fie „arbitru”.
Într-o conferință de presă susținută, la Kiev, împreună cu prim-ministrul Ucrainei, Arsenie Iațeniuk, și premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, Ponta s-a referit, în glumă, și la partida de fotbal dintre echipa locală, Dinamo Kiev, și formația românească Steaua București, la care cei trei oficiali urmează să asiste din tribune.

„O să existe o singură mică problemă în această seară, o competiție fotbalistică unde o să fim despărțiți. O să îl invit pe primu-ministrul Iațeniuk la meciul retur, la București, și sper ca doar problema fotbalistică să fie cea care ne desparte. Toate celelalte lucruri să le punem în comun și să le rezolvăm împreună”, a spus Ponta.

Premierul Ucrainei i-a răspuns că va veni timpul când cei doi vor fi suporteri ai aceleiași echipe și vor avea un adversar comun.

„Referitor la fotbal, cred că va veni timpul când vom fi uniți și în fotbal, atunci când vom fi suporterii unei echipe împreună sau, dimpotrivă, vom fi împreună împotriva altei echipe, în orice caz împreună”, a zis Iațeniuk.

Și premierul Moldovei, Iurie Leancă, aflat la rândul său la Kiev, s-a referit, în glumă, la meciul de fotbal de joi seara, oferindu-se să fie „arbitru”.

„În ceea ce privește fotbalul de astă seară, Republica Moldova oferă o soluție pașnică: Republica Moldova va exercita rolul de arbitru și sunt convins că prietenia va câștiga”, a spus Leancă.

DINAMO KIEV STEAUA.AVERTISMENTUL lui Reghecampf înainte de Dinamo Kiev-Steaua

Fostul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf, a făcut o declarație ciudată înaintea partidei Dinamo Kiev – Steaua din Europa League, sugerând că va fi foarte greu ca roș-albaștrii să se impună în Ucraina, scrie Digisport.

”Este foarte greu la Kiev, chiar și cu Popa și Tănase. Am jucat două meciuri amicale cu Dinamo Kiev, cu Steaua și cu Al Hilal. Au o echipă foarte bună, cu jucători de mare valoare, iar Stelei îi va fi foarte greu. Steaua are mari șanse să se califice de pe locul 2, așa că nu e un motiv de panică acest meci. Ca simplu fan, îmi doresc ca Steaua să aibă rezultate pozitive”, a declarat Reghecampf.

Tehnicianul nu a ratat ocazia să-și ”înțepe” foștii rivali de la Dinamo. ”Astra, CFR și Petrolul nu vor ceda ușor în acest an, cu ele se va lupta Steaua la campionat. Dinamo nu cred că are puterea necesară să ducă un campionat întreg, acolo nu s-au mai investit foarte mulți bani”, a declarat Reghecampf.

DINAMO KIEV STEAUA.Semne bune pentru Steaua înainte de meci

Steaua a primit o veste excelentă cu câteva ore înaintea partidei cu Dinamo Kiev, din Europa League, scrie Digisport.

Fanii ucrainenilor nu se înghesuie la meci, astfel că stadionul va fi pe jumătate gol, lucru care constituie un avantaj pentru Steaua.

Steliștii nu vor avea parte de o atmosferă incendiară în Ucraina. Oficialii celor de la Dinamo Kiev au anunțat că s-au vândut doar 17.000 de bilete, iar la ora jocului nu vor fi mai mult de 30.000 de spectatori.

Dinamo Kiev – Steaua se joacă joi, de la ora 20, pe Digisport. Dinamo Kiev și Steaua au maximum de puncte în grupă, ucrainenii învingând pe Rio Ave (Portugalia) cu 3-0, iar steliștii trecând de Aalborg (Danemarca) cu 6-0.

DINAMO KIEV STEAUA.Își folosește Gâlcă ASUL împotriva lui Dinamo Kiev? Surpriza pe care Steaua ar putea să le-o ofere ucrainenilor

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, nu vrea să repete greșeala din returul play-off-ului cu Ludogorets, când a trebuit să îl schimbe pe Cristi Tănase după două minute, din cauză că nu era complet refăcut după o accidentare. Cu toate acestea, Tănase ar putea fi asul din mâneca lui Gâlcă, în condițiile în care acesta va fi pe deplin apt de joc la ora disputării partidei.

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, nu vrea să repete greșeala din returul play-off-ului cu Ludogorets, când a trebuit să îl schimbe pe Cristi Tănase după două minute, din cauză că nu era complet refăcut după o accidentare.

Astfel, deși ”decarul” Stelei a făcut deplasarea la Kiev, pentru meciul cu Dinamo din etapa a 2-a a grupelor Europa League, acesta probabil nu va fi titularizat din primul minut de Gâlcă.

”Tănase se antrenează foarte bine, este recuperat medical, dar nici el, nici stafful nu doresc să mai riște. Nu vrem să asistăm la un episod similar celui din returul cu Ludogorets”, a declarat președintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Un alt absent va fi Adi Popa, accidentat și el. Astfel, cel mai probabil Steaua va începe cu Arlauskis în poartă, Papp, Szukala, Varela și Latovlevici pe linia de fund, Prepeliță, Breeveld, Chipciu, Rusescu și Sânmărtean la mijloc și Keșeru în față.

DINAMO KIEV STEAUA.Avertisment pentru Steaua: „Am urmărit multe meciuri ale lor”

Antrenorul lui Dinamo Kiev, adversara Stelei de joi din Europa League, susține că știe cum să îi învingă pe roș-albaștri, în derby-ul grupei de Europa League.

”Am urmărit multe partide ale Stelei și știm cum să îi învingem. Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe românești de top. Faptul că domină campionatul României și a avut un start reușit în Europa League înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern”, a declarat antrenorul Serghei Rebrov.

Rebrov, fost atacant, a fost pe teren la partida Dinamo Kiev-Steaua 1-4, din grupele Ligii Campionilor 2006-2007. ”Am jucat împotriva acestei echipe, în 2006 am pierdut la o diferență mare la Kiev”, a spus Rebrov.

DINAMO KIEV STEAUA.AVERTISMENT pentru Steaua, înainte de meciul cu Dinamo Kiev

Fostul jucător și antrenor stelist Dumitru Dumitriu a atras atenția asupra pericolelor care o pândesc pe Steaua

”Steaua nu mai are un lot care să permită să facă orice schimbare, iar jocul să nu sufere. Au plecat jucători importanți și nu au reușit să facă un prim 11 puternic și să aducă 4-5 jucători pe bancă, astfel încât să nu se simtă lipsa titularilor. N-au bancă de rezerve, acesta e adevărul! E o situație mai specială, dar trebuie să scoatem în evidență priceperea lui Gâlcă, care pentru un minut nu a scos maximum în acest an (n.r. în play-off-ul Ligii Campionilor, Ludogorets a marcat în minutul 90 al returului cu Steaua. Dacă Steaua nu primea acel gol și nu rata calificarea în grupele Ligii Campionilor, Gâlcă era în grafic cu toate obiectivele). Arlauskis și Szukala sunt jucători care, atunci când nu joacă, fac ca Steaua să aibă o evoluție modestă. Portarul a făcut minuni”, a declarat Dumitru Dumitriu.

Cel poreclit ”Țiți” susține că, la titlu, Steaua se bate cu CFR, Astra și Dinamo, iar, în ceea ce privește meciul cu Dinamo Kiev de joi, din grupele Europa League, Steaua nu pornește favorită. ”Dacă se va întâmpla să câștige, Steaua o va face cu mari eforturi, deoarece Steaua nu mai e privită ca o echipă care să creeze mari probleme și să aibă prima șansă”, a încheiat Dumitru Dumitriu.

DINAMO KIEV STEAUA.Veste excelentă pentru Steaua

Steaua primește o veste bună înainte de duelul cu Dinamo Kiev, de joi, din grupele Europa League, scrie Digisport.

Fundașul Iehven Makarenko (23 de ani) s-a accidentat la tendonul lui Ahile, în ultima partidă de campionat, și va lipsi cu siguranță la meciul de joi cu Steaua. Locul său în defensiva lui Dinamo Kiev va fi luat de Evgeny Selin.

”Sper să revin cât mai repede posibil. Momentan nu se poate face nimic”, a declarat Makarenko.

Fundașul ucrainenilor a plecat pentru investigații suplimentare la o clinică din Finlanda, cu care Dinamo Kiev colaborează.

În ultima partidă de campionat, Dinamo Kiev și-a menajat mai mulți oameni de atac, în vederea duelului cu Steaua de joi, însă nu a menajat și fundași.

Dinamo Kiev – Steaua se va disputa joi, de la 20.00, în etapa a 2-a a grupelor Europa League. În prima etapă, Steaua a câștigat cu 6-0 cu Aalborg din Danemarca, iar Dinamo Kiev, cu 3-0 cu Rio Ave din Portugalia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Protest în Ungaria. Mii de oameni s-au adunat la un miting organizat de rivalul lui...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Avertisment teribil: Rusia pregătește acte violente și sabotaje în Europa
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ