Dinamo – Steaua 1-2. Steaua a ratat cât pentru trei derby-uri

Dinamo - Steaua 1-2. Steaua a ratat cât pentru trei derby-uri
Publicat: 12/08/2013, 00:11
Actualizat: 13/01/2020, 22:40

Echipa Steaua București a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formația Dinamo București, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Națională din Capitală.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Latovlevici ‘5 și Fai ’39 (autogol). Pentru Dinamo a înscris Rotariu, în minutul 67.

0-1: Latovlevici a deschis scorul cu un șut violent din colțul careului mare, de pe partea stângă.

0-2: La o centrare a lui Latovlevici de pe stânga, Fai a trimis mingea cu capul spre portar, însă Bălgrădean era ieșit din poartă, astfel că balonul a ajuns în plasă.

1-2: Matei i-a centrat de pe partea dreaptă lui Rotariu, la marginea careului mic. Acesta a încercat să înscrie cu călcăiul, mingea a fost respinsă de portar, iar jucătorul dinamovist a revenit și a marcat în dreapta lui Tătărușanu.

În minutul 70, centralul Cristian Balaj a acordat un penalti pentru un fault al lui Rus la Tănase, însă Latovlevici a ratat.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Dinamo – Steaua. Steaua este favorită în derbiul de duminică, care începe la ora 21:30 pe Arena Națională. Acest lucru a fost declarat de antrenorul echipei Dinamo, Gheorghe Mulțescu, dar și de tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecamf. Meciul va fi transmis live pe canalul DigiSport 1.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima ce înseamnă aceste derbi. Este un meci care pe noi ne interesează în primul rând pentru a confirma evoluția jocului echipei, pentru a confirma niște tineri care se străduiesc să alcătuiască Dinamo. Nu ascund faptul că ne dorim victoria. Sigur că în momentul ăsta noi ne căutăm, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lupta. Le-am spus jucătorilor că nu mai trebuie să existe viață în aceste zile în afară de derbi, să se gândească 25 de ore din 24 la acest meci. Nu suntem în măsură să spunem lozinci acum. Trebuie să fim modești, rezervați, pentru că nu suntem într-o postură de favoriți. Noi ne căutăm, avem fluctuații de formă. Steaua este una dintre cele mai puternice din punct de vedere fizic din Europa. Și câștigul pe planul jocului a venit de aici, potența fizică. Când pierd mingea imediat fac un presing agresiv și recuperează. Și în plus organizarea. Poate din punctul de vedere al experienței, nu sunt favoriți. Fizic eu sper să ne apropiem și sper să dăm o replică prin care să echilibrăm jocul”, a declarat Mulțescu, citat de Mediafax, înainte de meciul Dinamo – Steaua.

DINAMO – STEAUA LIVE TEXT

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat că în momentul de față nu există în România o echipă care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puțin adversara din etapa a patra a Ligii I, Dinamo. „Ne dorim foarte mult să câștigăm meciul, iar acest lucru se va întâmpla. Le promit eu fanilor care iubesc Steaua, iar celorlalți profesioniști din fotbalul românesc le transmit un singur lucru: Steaua este o echipă foarte puternică, nu folosește niciun fel de vitamine, substanțe interzise, ci doar antrenamente. Îmi doresc foarte mult să ne respectăm, să nu ne jignim. Respect ce înseamnă Dinamo, dar când văd astfel de declarații îmi dau seama că nu am cu cine să discut. Sunt oameni prea mici, când văd declarațiile antrenorului sau patronului. Vor fi 40 de oameni la meci, doar dacă vor fi 25.000 de steliști. Probabil că vor fi 40.000 de dinamoviști doar dacă țin mâinile sus. Este un meci special, dar vom câștiga doar trei puncte. Nu există echipă în România în momentul de față care să poată pună probleme Stelei, cu atât mai puțin Dinamo. Anul trecut am dorit doi jucători de la Dinamo, pe Nica și Alexe, și acum au ajuns în Serie A. Înseamnă că ne pricepem”, a spus Reghecampf, înainte de meciulDinamo – Steaua.

Antrenorul Stelei a precizat că fostul jucător dinamovist Adrian Cristea face parte din lotul pentru meciul de duminică.

Dinamo – Steaua: ECHIPELE

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Durimel, Grigore, Fai – Elton, Thicot, Matei, Curtean, Filip – Thomas
Stelei: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari

Dinamo – Steaua. Peste 800 de jandarmi vor asigura ordinea la meci

Dinamo – Steaua. Peste 800 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Dinamo – Steaua. De asemenea, aproximativ 300 de polițiști bucureșteni vor acționa pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere, cu ocazia desfășurării derbiului.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:30, doar pe bază de bilete și invitații. Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu și B-dul Pierre de Coubertin, iar intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua București. Organizatorul a pus la dispoziția suporterilor oaspeți 5.000 de bilete la meciul Dinamo – Steaua.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia