Gică Hagi are planuri mari pentru FC Viitorul în următorul sezon. Câți jucători vor pleca și câți vor sosi în lot

Gică Hagi are planuri mari pentru FC Viitorul în următorul sezon. Câți jucători vor pleca și câți vor sosi în lot
Publicat: 12/06/2015, 09:32
Actualizat: 04/08/2015, 21:30

„Pe Florin Cernat l-am dorit și am discutat încă din iarnă cu el. El a optat pentru noi și cred că a facut bine. La noi e jucătorul cel mai bine plătit. Încerc să construiesc echipa în jurul lui, el e decarul, e important pentru mine.

Cernat mai are doi ani de jucat la nivelul acesta. El a discutat cu Steaua, dar apoi a decis să vină aici. A mai lăsat de la el… Grosul echipei va fi în continuare format din academie. Au mai venit Aganovic, Chitu și Vasilache. Vor mai veni 3-4 jucatori mai cu experiență, tot de nivelul lor, valoroși. Vor pleca 12 jucători și vor veni vreo 7. Vreau să-i bat în sezonul viitor și pe Dan Petrescu și pe Rădoi”, a declarat Hagi la Dolce Sport.

„Pe Florin l-am dorit și am discutat încă din iarnă cu el. El a optat pentru noi și cred că a facut bine. Pentru noi e jucătorul cel mai bine plătit. Încerc să construiesc echipa în jurul lui, el e decarul, e important pentru mine.

Cernat mai are doi ani de jucat la nivelul acesta. El a discutat cu Steaua, dar apoi a decis să vină aici. A mai lăsat de la el…
Grosul echipei va fi în continuare format din academie. Au mai venit Aganovic, Chitu și Vasilache. Vor mai veni 3-4 jucători mai cu experiență.
Vor pleca 12 jucători și vor veni vreo 7″, a spus Hagi la Dolce Sport.

„Pe Ianis putem să-l mai ținem un an. Manea poate să plece, dar încă nu știu unde”, a mai declarat Hagi.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase