ILEGAL. Un profesor însurat a avut o relație de 11 luni cu o elevă de 17 ani! Bărbatul își mințea soția că merge la sala de fitness

ILEGAL. Un profesor însurat a avut o relație de 11 luni cu o elevă de 17 ani! Bărbatul își mințea soția că merge la sala de fitness
Foto: Pexels
Publicat: 09/05/2020, 18:36

Un profesor de 27 de ani a avut o relație de 11 luni cu o elevă de 17 ani. În secret, cei doi protagoniști ai relației interzise au întreținut relații sexuale în mașină, pe plajă și acasă la fata respectivă.

Relația ilegală a fost descoperită de abia după opt ani, când fosta elevă, devenită între timp profesoară, i-a povestit totul unei colege, scrie Daily Mail.

Profesorul a fost suspendat în 2017, după ce directorul școlii la care lucra a fost informat că, în 2008, individul a avut o relație cu fata respectivă, care avea atunci 17 ani.

Tribunalul Administrativ și Civil din Queensland a anunțat că profesorul s-a culcat lângă eleva lui, într-o tabără școlară, în 2007 și a început să flirteze cu ea.

În 2008, profesorul i-a trimis fetei mai multe e-mail-uri, de pe contul personal. Cei doi au avut relații sexuale inclusiv pe o plajă.

În timpul relației de 11 luni, profesorul a venit la casa părinților fetei, cât timp ei erau la serviciu, pentru a face sex de cinci ori cu adolescenta!

Mai mult, acesta s-a culcat cu copila în mașină și la hotel. Bărbatul și-a folosit influența pentru a obține o zi liberă pentru elevă, astfel încât să facă dragoste cu ea la malul mării. Profesorul însurat își mințea soția că merge la sala de forță, pentru a se putea întâlni cu tânăra de 17 ani.