Imagini incredibile. Ce face mama lui Iulian, băiețelul găsit mort într-un bazin de colectare al unor ferme de porci, la puțin timp după dispariția tragică a fiului ei

Redactor:
Gândul
Mama lui Iulian Alexandru Bițiucă, băiatul de 8 ani din Pecinoaga care a fost găsit mort într-un bazin de colectare al unor ferme de porci a fost filmată la o petrecere, la aproximativ 40 de zile după dispariția tragică a fiului ei.

Dacă a trecut cu ușurință sau nu peste moartea copilului, nu putem să știm. Cert este că la puțin timp după ce Iulian a fost desoperit mort, mama acestuia a fost filmată dansând pe manele într-un club.

Băiețelul de 8 ani găsit mort de șase zile de la dispariție a fost descoperit de doi paznici ai fermei de porci din Pecineaga.

Polițiștii constănțeni precizează că băiatul în vârstă de 8 ani dat dispărut în 2 noiembrie a.c. a fost găsit vineri în jurul orei 8.30, de către doi paznici aparținând fermei care folosește bazinele.

Potrivit autorităților constănțene, trupul neînsuflețit al copilului a fost scos dintr-un bazin de dejecții al complexului de porci din localitate.

Băiatul de opt ani din Pecineaga din fața casei unde se juca.

 

Inchide