MESAJE DE 1 MARTIE MĂRȚIȘOR. SMS-uri și urări de trimis pe 1 MARTIE de MĂRȚIȘOR

MESAJE DE 1 MARTIE MĂRȚIȘOR. SMS-uri și urări de trimis pe 1 MARTIE de MĂRȚIȘOR
Publicat: 01/03/2014, 08:32
Actualizat: 29/07/2014, 17:38

MESAJE DE 1 MARTIE. Pe 1 MARTIE, românii, bulgarii și alte câteva țări învecinate sărbătoresc MĂRȚIȘORUL, o sărbătoare în care băieții oferă fetelor (sau, în anumite zone ale țării, vice-versa) mici cadouri de care este prins un șnur în culorile roșu și alb.

Iată mai jos câteva MESAJE DE 1 MARTIE, URĂRI care pot fi trimise prin SMS de MĂRȚIȘOR.

MESAJE DE 1 MARTIE. Un buchet deghioceiși o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

De sub zăpadă a răsărit un ghiocel și mi-a șoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

Naturaa împletit din flori și din raze de soare mărțișorul fericirii, pentru ca eu să ți-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

Bucurați-vă de soare, bucurați-vă de ghiocei, bucurați-vă de frumoasele zile ale primăverii și primiți cu drag mărțișorul în sufletele voastre!

Primește primăvara în viață și în suflet… deschide-ți aripile și încearcă să zbori… inchide ochii și încearcă să visezi… nu-i așa că e minunat?

Un mărțișor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

MESAJE DE 1 MARTIE. Primăvara să îți aducă un mărțisor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire și un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Fie ca acest mărțisor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

Firul alb e sănătate iar cel roșu, posperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes și voie bună.

Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea și optimismul tău! O primăvară fericită!

Un micmărțișorși un ghiocel îți dăruiesc, ca să știi că a venit primăvara. E timpul să zâmbești!

O primăvară plină de energie, entuziasm și bucurii!

Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

Primăvaraeste anotimpul renașterii, al învierii la viață. Vă doresc să aveți o primăvară minunată, plină de dragoste și realizări

Primăvara să-ți aducă un mărțișor norocos, raze de iubire și calde adieri de fericire!

Anotimpurile vin și trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara.

MESAJE DE 1 MARTIE. Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uita de Martisor… ca asa e romaneste.
Atunci cand popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dadeam martisoare… pentru ca asa-i romanul, primitor.

Sunt veteran in Legiunea Straina si am luptat 4 ani ca mercenar in Afghanistan, cea mai grea batalie pentru mine ramene saptamana dintre 1 si 8 Martie… asa se intampla in fiecare an.

Stiu ca era mai frumos sa-ti iau un martisor decat sa-ti dau un mesaj pe telefon, dar intelege-ma si pe mine, sunt un fel de Eminescu si traiesc numai prin rime.

La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna.

Martie cel călător/ Îți trimite-un mărțișor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenția e mare!

Acum mi-e usor sa-ti dau un mesaj sms si sa-ti iau un martisor sa sarbatorim venirea primaverii, nu am uitat nici pana acum ca cel mai greu mi-a fost in 1990 cand ti-am luat martisorul printre gaza lacrimogene…ca toti minerii.

Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale!

Stiu ca nu ti-am luat martisor si am fost un mare taran si mai stiu ca esti cea mai frumoasa femeie din spatiul sud-est european.

Suntem veriga firului de ață
A fiecărui lanț făcut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viață,
Dar e și imposibil fără noi.

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE:Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!

MESAJE DE 1 MARTIE:O primăvara superba, bucuria și speranța sa danuiasca in sufletul tau!

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE:Primăvara să-ți aducă un mărțișor norocos, raze de iubire și calde adieri de fericire!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Sa-ti intre primăvara in suflet/ Si sa-ti dea aripi sa zbori/Si in inima lumina si credința-n viitor!

MESAJE DE 1 MARTIE:Primăvara este anotimpul renașterii, al învierii la viață. Vă doresc să aveți o primăvară minunată, plină de dragoste și realizări!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE:Primăvara sa-ti aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte de…iubire!

MESAJE DE 1 MARTIE:Flori de primăvara să-ti mângaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire!

Un marțisor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o grămada de îmbrătisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

MESAJE DE 1 MARTIE:Primăvara să îți aducă un mărțișor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire și un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE:Anotimpurile vin și trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si împlinita!

MESAJE DE 1 MARTIE:Firul alb e sănătate iar cel roșu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes și voie bună.

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Miracolul renașterii sa se implineasca si in sufletul tau, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul!

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE:De sub zăpadă a răsărit un ghiocel și mi-a șoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

MESAJE DE 1 MARTIE:Puritatea si candoarea acestei primăveri sa-ti inspire simfonia bucuriei si fericirii!

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Primește primăvara în viață și în suflet… deschide-ți aripile și încearcă să zbori… inchide ochii și încearcă să visezi… nu-i așa că e minunat?

MESAJE DE 1 MARTIE:Natura a împletit din flori și din raze de soare mărțișorul fericirii, pentru ca eu să ți-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Sa te indrăgostești pașind prin raze, culegând ghiocei si impartind zambete…

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE: Fie ca acest mărțisor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

MESAJE DE 1 MARTIE:Sa ramai mereu ca o primăvara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara…

Bucurați-vă de soare, bucurați-vă de ghiocei, bucurați-vă de frumoasele zile ale primăverii și primiți cu drag mărțișorul în sufletele voastre!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Toate florile din lume pentru primăvara mea!

MESAJE DE 1 MARTIE:Cu ocazia sosirii primaverii va urez o primavara plina de fericire, dragoste si binecuvântari!
Iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat!

Intr-o zi cu soare in care miroase a sărbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: „O primavara ca-n povesti!”

MESAJE DE 1 MARTIE:In aceasta zi de primăvara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine!

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE: Iți doresc sa ai gingasia lacramioarelor, parfumul toporasilor, prospetimea zambilelor si puterea ghiocelului care razbate prin pamantul inghetat. La multi ani si o primavara minunata!

MESAJE 1 MARTIE CELE MAI FRUMOASE: Un fir rosu, altul alb/Anotimpuri se despart,/Primavara iarasi vine/ De la mine, numai bine!

MESAJE DE 1 MARTIE:Parfumul florilor de primăvara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si găseasca locul in sufletul tau.

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Primăvara să îți aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

MESAJE 1 MARTIE CELE MAI FRUMOASE: Lasă să-ți picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; dansează cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire.

MESAJE DE 1 MARTIE:Viata, lumina, caldură… parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primăverii!

MESAJE 1 MARTIE CELE MAI FRUMOASE:Fie ca aceasta primăvara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, întelegere, armonie si pace.

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa însuflețim noi planuri, vise si idealuri!

MESAJE DE 1 MARTIE:Fie ca puritatea si candoarea acestei primaveri sa va inspire simfonia bucuriei si fericirii, a speranței si optimismului, a credintei in mai bine si in toate!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:As vrea ca acest mărțișor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălțării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îți aducă noi speranțe si pace in suflet, gingașie si dragoste, putere si multe realizari.

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE: Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea și optimismul tău! O primăvară fericită!

MESAJE DE 1 MARTIE:Un mărțișor plin de speranța cu o primăvara verde si cu mult soare!

MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE:Un mic mărțișor și un ghiocel îți dăruiesc, ca să știi că a venit primăvara. E timpul să zâmbești!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Zâmbetul sa-ti fie mereu blând precum soareleprimaverii. Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminteca întotdeauna mai exista o speranța. O primăvara ca-n povesti!

MESAJE DE 1 MARTIE:O primăvară plină de energie, entuziasm și bucurii!

MESAJE ȘI URĂRI prin SMS:Martie sa-ti aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte… de iubire!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului