MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite în Ajunul Crăciunului

MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite în Ajunul Crăciunului
Publicat: 24/12/2016, 19:17

MESAJE DE CRĂCIUN.În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos catre fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.

Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învață să visezi, pașește dincolo de real, Crăciunul face minuni!

Pacea și liniștea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înțelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize și îndeplinirea tuturor dorințelor.”

„Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!”

„Crăciun plin de bucurii, căldură și imaginație”.

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

5. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!

„De Crăciun, s”aveți brad încărcat, ș bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos și împliniri. Crăciun Fericit”

„Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie”.

„Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2014 este aproape să-și deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii și împliniri!”

„Să primim odată cu colindătorii și lumina, căldură, liniștea, dragostea și împăcarea celui nou, veselia și viața. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranța unui an nou.”

„A mai trecut un an … Să-ți amintești cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit… Fii mândru că ai rămas același suflet cald.”

„Lasă-ți o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

„Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite… La Mulți Ani!”

„Frumusețea iernii cu albul fulgilor de nea presărați peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniți, iubiți, fericiți”

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toata dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moș, cu miros de brad și mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!

Un gând frumos pentru toți cei dragi și un gând de mulțumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani.

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în aceasta noapte!

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire. Iar Moșul să aducă cele mai dorite și neașteptate cadouri vouă și celor apropiați. LA MULTI ANI CU SĂNĂTATE!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate și liniște astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinței și a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.”

„Mos Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume și acu te voi avea în sfârșit!”

„De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras și păros și te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moșului că te vreau pe tine de Crăciun”
„Să ne pierdem printre globuri și beteala, să alergam prin ninsoare ca niște copii, să ne îngropăm în cadouri și să ne iubim ca doi nebuni… de Sărbători!”

„Abia aștept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de tine.

Îți urez cele mai fericite sărbători!”

„De fapt tu aduci magie în fiecare clipa vieții mele.

Nu sper, pentru că știu ca anul 2014 va fi unul plin de întelegere, dragoste și bucurie între noi.

Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat să am în preajma mea o ființă atât de magica într-o perioada magică a anului.”

„În perioada asta a anului vreau să-ți spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc și vreu sa-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!”

„Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înțeles zilelor vieții mele. N-aș putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.”

„Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.”

„Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un pahar de vin, ca sa avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. Craciun Fericit!”

„Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!”

„Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima sarbatori fericite!”

„Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!

Dorim ca Nasterea Domnului sa va aduca in suflet lumina si caldura sufleteasca.Sarbatori fericite si sa aveti parte de bucurii in noul an.Sarbatori binecuvantate!

MESAJE DE CRĂCIUN.„La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate”.

„Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani”.

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat”.

„Mult belșug în casa, pâinea mai gustoasă, datorii puține, în anul care vine”.

Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit !

CRACIUN BINECUVANTAT SI PRUNCUL DIN IESLEA BETLEEMULUI SA SE NASCA IN INIMA FIECARUI ROMAN Dumnezeu sa va binecuvinteze. Anul care vine sa va aduca multa prosperitate si binecuvantare.

MESAJE DE CRĂCIUN.ÈŠn seara asta È‹ngerii coboarÓ‘, cu Vestea BunÓ‘ te È‹nconjoarÓ‘, amintindu-ți de Isus, pruncul iubit nespus. Doresc ca cel nÓ‘scut È‹n ieslea cea sÓ‘racÓ‘, loc È‹n inima Ta sÓ‘-și facÓ‘. SÓ‘rbÓ‘tori Fericite și numai bucurii

Fie ca lumina lui „ISUS” sa iti patrunda inima si sufletul …..

El sa se nasca si in inimile noastre ca sa avem viata si putere ca sa”i Multumim ‘ pent”ru orce zi buna dar si pt zilele in care ni se pare ca nu mai avem putere ….

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite

Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate
La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate

Ma uit pe cer rasare o stea. oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a mantuitorului? deie Domnul sanatate, pace si bunastare asupra dvs. si familiei dvs.Craciun fericit

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi

Reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos

Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Crciun fericit

„Să va fie casă, casă
Cu bucate noi pe masă
Moș Crăciun cu sacul plin,
Drumu’n viață cât mai lin,
Bogăție câtă vreți,
Sănătate pentru toți,
Iar la anul care vine
Să va fie și mai bine”.

„Iată vine Moș Crăciun,fără sănioară,
Un ren e bolnav nu-i zăpada afară,
Dar în sacul lui are încărcate,
Sincere urări, multă sănătate
Doar belșug în casă și o viață frumoasă
La mulți ani!”

„L-am visat pe Moș azi noapte,
Tot venea c-un sac în spate,
Să v-aducă sănătate
și cadouri multe, toate,
Deci așteaptă-l, că el vine,
Chiar acum este la mine!”

„Sărbătorile când vin,
Să va fie coșul plin,
Să aveți pe saturate,
Casă plină, sănătate,
Pungă să geamă de bani,
Mult noroc și la mulți ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN.Un plinset a trezit intreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta.Fie ca cel nascut in iesle sa va umple inimile de bucurie.

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi

Sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă aducă belșug în casă, dragoste în suflet și lumină tuturor celor dragi.

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Dulce amagire, Zile rupte parca dintr-o povestire, O lume-n alb stralucitor Fulgii cad incet din rasul unui nor, Pe geamul inghetat,pictura cristalina Tablou cu flori de gheata fina….

MESAJE DE CRĂCIUN.E frig,dar ce frumos Ne incalzim cu un colind voios. In suflete-i caldura,in jur o frumusete Si clinchete de sanii cu ritmuri prea razlete, E un peisaj de iarna cu brad impodobit, E un Craciun cu daruri de-mpartit, Iar noi datori ramanem in pace sa-l primim Si liniste,iubire la toti sa impartim!

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

Iti urez sa ai parte de un Craciun de vis!

Poate va ninge de Craciun, Si-n palma astfel sa adun, Fulgi reci de nea, dumnezeiesti, Cu ei si ingeri si lumina si povesti

Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

„De Crăciun este momentul să uităm de griji și supărări, să iertam și să iubim și să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

„Sa găsiți pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor și cheia succeselor viitoare, iar Moș Crăciun să aducă doar pentru voi un sac plin. La mulți ani!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi. Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. La mulți ani!”

„Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legătura dintre realitate și basm. Cu ocazia Crăciunului vă dorim sănătate și un an nou ca în povești! La mulți ani!”

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viață, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ți sufletul și lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite și la mulți ani!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează. La mulți ani!”

„De sărbători, casa să-ți fie plină de lumina dumnezeiască și masa îmbelșugată cu toate bunătățile. Fericire și sănătate, bucurii și tot ceea ce îți dorești să se adeverească. Crăciun fericit și la mulți ani!”

„Fie ca Sfintele Sărbători de iarnă să-și reverse harul asupra ta și a celor dragi, să-ți aducă liniștea inimii și a minții și să-ți sporească sănătatea și belșulul, să-ți împlinească gândurile și speranțele. La mulți ani!”

„De Crăciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpăda ca să îți treaca supărarea … o să pierzi cu siguranță.”

„Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata.”

„Credință, speranță, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevarați … sunt doar câteva din lucrurile pe care îți doresc să le ai de Crăciun!”

MESAJE DE CRĂCIUN.„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi tie. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renasca și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

„Fie ca spiritul Crăciunului să îți mângâie sufletul, să îți aducă bucurii și prosperitate, fericire și noroc, cadouri sub brad și oameni dragi aproape!”

„Cu colinde de Crăciun / vă dorim un an mai bun / și cu dragoste creștină / să primiți în dar lumină / zurgălăi de flori de gheață / să vă bucure de viață, / mult noroc s-aveți în toate, / La Mulți Ani cu sănătate!”

„Moș Crăciun vine tiptil / niciodată nu-l simțim, / dar de fiecare dată / lasă-n fiecare poartă / fericire, bucurie, sănatate pe vecie! / Crăciun fericit!”

„Pe la ferestre cad steluțe, / iar pe foc sunt sărmăluțe, / bradul e împodobit, / Moșul e din nou grăbit, / peste tot e bucurie / și Crăciunul iarăși vine. / Sărbatori fericite!”

„Cateluș cu parul creț, s-aveți Jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madona ca vecină, o lopată pentru bani, La Anu” și La Mulți Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate și iubire Și cu multă fericire!”

„Moș Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume și acu te voi avea în sfârșit!”

„De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras și păros și te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moșului că te vreau pe tine de Crăciun”.

„Abia aștept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de tine. Îți urez cele mai fericite sărbători!”

„Fie ca un fulg de nea răzleț și vesel să bată-n ușa casei tale și să-ți aducă bucurii și lumina în seara Sfântă de Crăciun”.

„Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, că o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, că o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

„Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde și bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!”

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!”

URĂ‚RI DE CRĂ‚CIUN. „Crăciun cât mai luminos / vis de iarnă călduros / liniște lângă cei dragi / veste bună dinspre magi! / Crăciun fericit!”

„Să ne-adune bun cu bun, / Sfânta seară de Crăciun, / că-i mai Sfânta decât toate, / La Mulți Ani cu sănătate!”

„Moș Crăciun bate la ușă, / scoate mâna din mănușa / și vă dă din palma lui / darurile cerului, / lângă brad și lângă foc / să vă umple de noroc. / Crăciun fericit!”

„Un bătrânel cu chipul drag / va veni la voi în prag / să nu-l goniți, e Moș Crăciun / și vă aduce un an mai bun!”

„Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.”

„Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!”

MESAJE DE CRĂCIUN.„Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.”

„Bucuria Crăciunului să-ți scoata în cale Crăciunița pe care o aștepti de atât timp și ai mare nevoie de ea.”

„Moș Crăciun îți bate-n ușă, deschide-i ca el are pentru tine, o mașina, o păpușă, poate și vreo găinușă.”

„L-am vazut urcand pe cos cu tupeul lui de mos, bani, noroc si sanatate le avea in cos pe toate……Craciun fericit !”

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.
Craciun Fericit!

„Păsăreaua câmpului canta-n cornu plugului, și tat cânta și ciripește și la gazda-i mulțumește. mulțumim gazda frumos, că ne-ai primit bucuros, la ferești cu colțu lat pe Christos l-am lăudat, pe Christos pe dumneata ca la noi așa-i dată. Amin, amin slavă ție Dumnezeu gazda te ție, și pe prunci și pe soție deacum până-n veșnicie!”

„Colindița nu-i mai multă
Să trăiască cine-asculta
Sus la ceruri o-naltam
Și la gazde o-nchinam
O-nchinam cu veselie
Și cu mare bucurie
C-am ajuns seara de-ajun
A bătrânului Crăciun
Sus, mai sus v-am înălțat
Ce-am știut noi v-am cântat
Să rămâneți sănătoși
Sănătoși și bucuroși
C-am ajuns ziua cea sfântă
Când colindele se cântă
Sărbătoarea lui Hristos
Să vă fie de folos!”

„Ține gazdă masa-ntinsă
Și lumina-n geam aprinsă,
Că-i vremea umblatului
Peste vatra satului,
Pe poteca de mătasă,
Dintr-o casă-n altă casă,
Să ne-adune, bun cu bun,
Sfânta Sară de Crăciun,
Că-i mai Sfântă decât toate,
La mulți ani cu sănătate!”

MESAJE DE CRĂCIUN.Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

„Moș Crăciun bate la ușă,

Scoate mâna din mănușă

Și vă dă din palma lui,

Darurile cerului,

Lângă brad și lângă foc

Să vă umple de noroc!

Crăciun fericit!”

„Sărbătorile când vin,

Să vă fie coșul plin,

Să aveți pe săturate,

Casa plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc și La multi ani!”

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului. Langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun fericit!

Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu” si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbatori fericite!

„Rețeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare și o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate și iertare de păcate și iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveți un Crăciun frumos.”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de Sărbători, acum și-n anii următori!”

MESAJE DE CRĂCIUN.„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere știind că dacă avem credința drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri!”

„Fie ca Nașterea Domnului să va lumineze sufletele și casa, sa aveți parte de sănatate, belșug și fericire!”

„Înconjoară-te de familie și prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor și de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoți tot anul și dragostea pe care o dăruiești celorlalți ți se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!”

„Minunatele nopții ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămosești să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și curate să vă însotească pretutindeni, fericirea și succesul sa va fie mereu alături!”

„În magica seară de ajun mii de îngerași sa vă înconjoare, ca în basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu par balai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să va umple sufletul. Crăciun Fericit.”

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Pe la colțuri unii spun, Că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o să vină, Să vă aducă în pumni lumină! Lângă brad și lângă foc, Să vă aducă mult noroc!

Rețeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare și o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate și iertare de păcate și iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveți un Crăciun frumos.

Se zvonește că pe seară, cineva o să apară, pe furiș pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moș Crăciun să-ți vestească un an bun!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de Sărbători, acum și-n anii următori!

Moș Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars și cozonacul!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ți-ar în cap un sac cu bani și un bilet cu LA MULȚI ANI!

„Moș Crăciun bate la ușă,

Scoate mâna din mănușă

Și vă dă din palma lui,

Darurile cerului,

Lângă brad și lângă foc

Să vă umple de noroc!

Crăciun fericit!”

„Sărbătorile când vin,

Să vă fie coșul plin,

Să aveți pe săturate,

Casa plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc și La multi ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN.Moșul vine cam tiptil, niciodata nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

SĂRBĂTORI FERICITE și un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos.

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

Chiar daca esti gropar – macar acum in Ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de Craciun.

Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil…

Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.

MESAJE DE CRĂCIUN.Desi esti medic de garda – in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand… o sa-ti zica lumea House.

Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!

Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.

Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece și clopoței, să aducă fericire, sănătate și bunăstare în căminul tău. Sărbatori fericite!”

„La pragu-ți vin din nou colinde sa îți cânt cu leru-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun și pace!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet Craciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.”

MESAJE DE CRĂCIUN.„Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!”

„Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit”

„Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !”

„Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!”

„Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!”

„Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!”

OCTAVIAN GOGA
Crăciunul copiilor

Dragi copii din țara asta,
Vă mirați voi cum se poate,
Moș Crăciun din cer, de-acolo,
Să le știe toate, toate.

Uite cum: vă spune Badea:
Iarna-n noapte, pe zăpadă,
El trimite câte-un înger
La fereastră, ca să vadă.

Îngerii se uită-n casă,
Văd și spun, iar Moșul are
Colo-n cer, la el în tindă,

Cu condei de-argint el scrie
Ce copil și ce purtare…
Și de-acolo știe Moșul,
Ce-i șiret el, lucru mare.

MIHAI EMINESCU
Colinde, colinde

Coline, colinde
E vremea colindelor,
Căci gheața se-ntinde
Asemeni oglindelor.

Și tremură brazii,
Mișcând rămurelele,
Căci noaptea de azi-i
Când scânteie stelele.

Se bucur copiii
Copiii și fetele,
De dragul Mariei
Își piaptănă pletele.

De dragul Mariei
Ș-a Mântuitorului,
Lucește pe ceruri
O stea călătorului.

„Moș Crăciun bate la ușă, Scoate mâna din mănușă, Și vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad și lângă foc, Să vă umple de noroc! CRĂCIUN FERICIT!

„În perioada asta a anului vreau să-ți spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc și vreu să-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!”

„Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înțeles zilelor vieții mele. N-aș putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.”

„Fie ca un fulg de nea răzleț și vesel să bată-n ușa casei tale și să-ți aducă bucurii și lumina în seara Sfântă de Crăciun.”

„Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, ca o frumoasă cununa, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. Crăciun Fericit!”

„Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde și bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!”

„Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inima sărbători fericite!”

„Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!”

„Sunt virusul Moș Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul SMS”.

„Dacă Moș Crăciun nu vine, îl rețin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar îl și combin. Moșule cu bărba șură, ce mirosi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ți-a fost frig, ești obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu ești rău, stai liniștit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine”.

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moșul zboară? Ni se trage de la vin”.

„Moș Crăciun cu suflet bun să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars și cozonacul!”

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate și mult bine! Sărbători Fericite și un Crăciun de poveste!”

„Mă uit pe cer răsare o stea. Oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mântuitorului?

MESAJE DE CRĂCIUN.„Deie Domnul sănătate, pace și bunăstare asupra dvs. și familiei dvs. Crăciun fericit.”

„Sub cetina din brad, in casa, Un dar, o mica bucurie. Si chiar de nu va fi sa fie, Nu te intrista, Primeste aceste ganduri, Ca dar din partea mea !”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!”

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare data când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine!”

„Când eram mic(ă), îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag!”

„Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândești la persoanele speciale din viață si tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un CRĂCIUN FERICIT!”

„La pragu-ți vin din nou colinde să îți cânt cu leru-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun și pace!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să va aducă în suflet un vesni Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„ De sfintele Sărbători să deschidem ușă pentru oaspeți dragi, și inimă pentru speranța bucurie și lumina. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credința, drumul din față noastră va fi presărat cu împliniri”.

„Fie că spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

„Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu”n viata cat mai lin”

„De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.”

„Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!”

„Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!”

„Fie ca viața ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de CRĂCIUN! Sărbători fericite!”

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun și cu dragostea creștină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață, mult noroc s-aveti în viață! CRĂCIUN FERICIT și La Multi Ani cu Sănătate!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi. Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. La mulți ani!”

„Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Ele fac legătura dintre realitate și basm. Cu ocazia Crăciunului vă dorim sănătate și un an nou ca în povești! La mulți ani!”

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viață, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ți sufletul și lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite și la mulți ani!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează. La mulți ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN.„De sărbători, casa să-ți fie plină de lumina dumnezeiască și masa îmbelșugată cu toate bunătățile. Fericire și sănătate, bucurii și tot ceea ce îți dorești să se adeverească. Crăciun fericit și la mulți ani!”

„Fie ca Sfintele Sărbători de iarnă să-și reverse harul asupra ta și a celor dragi, să-ți aducă liniștea inimii și a minții și să-ți sporească sănătatea și belșulul, să-ți împlinească gândurile și speranțele. La mulți ani!”

Crăciun fericit, mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize și îndeplinirea tuturor dorințelor.

Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!

Rețeta pentru un an bun: Se iau 12 luni și se curăță foarte bine de obosealăși stres. Se împarte fiecare lună în 28-31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an! Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte liniște, 1 parte umor. Se mai adăugă 3 linguri optimism, 1 linguriță toleranță, și o picătură de speranță! Peste aluatul astfel obținut se toarnă apoi dragoste din belșug… Preparatul gata făcut se aseaza pe farfurie și se împodobește cu frunzulițe de curaj și încredere în sine. Se servește zilnic, cu bucurie, alături de ceașca de cafea din fiecare dimineață! Prezenta rețetă nu se compensează, ea este gratuită și se transmite liber de la om la om, însoțită de urarea: Un An Nou darnic și bun, Sănătate Deplină, Fericire Maximă și Abundență Absolută!

MESAJE DE CRĂCIUN.Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulți Ani!

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viața cât mai lin.

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie,să îți aducă pace și liniște în suflet,iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viața.CRĂCIUN FERICIT!

Un bătrânel cu chipul drag/ Va veni la voi în prag/ Să nu-l goniți, e Moș Crăciun/ Și v-aduce’un an mai bun!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăznite-ar fulgerul iubirii, cadea-ți-ar în cap un sac cu bani și un bilet cu La mulți ani.

Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moșul zboară ? …Ni se trage de la vin

Nu îți doresc ca Noul An să îți aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să ai puterea de a le face față atunci când se vor împlini.

Să ai parte de tot ce e mai bun în viața! L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

„L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe, Cu un sac mare în spate, Să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine! CRĂCIUN FERICIT!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic CRĂCIUN. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„De Crăciun este momentul să uităm de griji și supărări, să iertam și să iubim și să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri! CRĂCIUN FERICIT!

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Betleem să vă umple casele și viețile cu bucurie, sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

„Îți urez, ție și familiei tale, multă sănătate, fericire și mult noroc pe viitor. La mulți ani! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie!”

„Fie ca aroma sărbătorilor de iarnă și mirosul cozonacilor să vă aducă în case și inimi săntătate, pace, liniște sufletească și un Crăciun fericit. La mulți ani!”

„Sfintele sărbători de Crăciun și Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă și multe satisfacții alături de cei dragi. La mulți ani!”

„Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!”

MESAJE DE CRĂCIUN.GEORGE COȘBUC
Pomul Crăciunului

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Pădurea iarna doarme, c-așa vrea Dumnezeu.
Și numai câte-un viscol o bate uneori,
Ea plânge-atunci cu hohot, cuprinsă de fiori.

Și tace-atunci și-adoarme, când viscolele pier,
În noaptea asta însă, vin îngerii din cer.
Și zboară-ncet de-a lungul pădurilor de brad,
Și cântă-ncet; și mere și flori din sân le cad.

Iar florile s-anină de ramuri până jos
Și-i cântec și lumină și-așa e de frumos!
Iar brazii se deșteaptă, se miră: asta ce-i?
Se bucură și cântă ca îngerii și ei.

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Dar uite ce-ți trimite dintr-însa Dumnezeu.
Un înger rupse-o creangă din brazii cu făclii,
Așa cum au găsit-o, cu flori și jucării.

Departe într-un staul e-n față-acum Isus,
Și îngerii, o, câte și câte i-au adus.
Dar El e bun și-mparte la toți câți îl iubesc,
Tu vino și te-nchină, zi: Doamne-ți mulțumesc!

OCTAVIAN GOGA
Crăciunul copiilor

Dragi copii din țara asta,
Vă mirați voi cum se poate,
Moș Crăciun din cer, de-acolo,
Să le știe toate, toate.

Uite cum: vă spune Badea:
Iarna-n noapte, pe zăpadă,
El trimite câte-un înger
La fereastră, ca să vadă.

Îngerii se uită-n casă,
Văd și spun, iar Moșul are
Colo-n cer, la el în tindă,

Cu condei de-argint el scrie
Ce copil și ce purtare…
Și de-acolo știe Moșul,
Ce-i șiret el, lucru mare.

MIHAI EMINESCU
Colinde, colinde

Coline, colinde
E vremea colindelor,
Căci gheața se-ntinde
Asemeni oglindelor.

Și tremură brazii,
Mișcând rămurelele,
Căci noaptea de azi-i
Când scânteie stelele.

Se bucur copiii
Copiii și fetele,
De dragul Mariei
Își piaptănă pletele.

De dragul Mariei
Ș-a Mântuitorului,
Lucește pe ceruri
O stea călătorului.

„Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să vă fie și mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.”

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și viețile cu bucurie,sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. LA MULȚI ANI!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulți Ani!”

„Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și viețile cu bucurie,sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN.„L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!”

„Moș Crăciun bate la ușă,
Scoate mâna din mănușă
Și vă dă din palma lui,
Darurile cerului,
Lângă brad și lângă foc
Să vă umple de noroc!
Crăciun fericit!”

„Sărbătorile când vin,
Să vă fie coșul plin,
Să aveți pe săturate,
Casa plină, sănătate,
Punga să geamă de bani,
Mult noroc și La multi ani!”

„Bradul e împodobit,
Moșul încă n-a sosit,
Începeți să colindați,
Și pe el să-l așteptați.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri și-o urare:
Un Crăciun plin de iubire,
Sănătate, fericire,
Mult noroc și împliniri
Și ani plini de bucurii!”

„Acum când timpul stă să-și împartă trupul între vechi și nou,
Când colindul își pregătește cu emoție armoniile,
Când magii străbat distanțele pentru clipa cea de taină,
Acum, după Sfânta poruncă a datinii străbune,
Îți încredințez gândurile frumoase de calde urări de fericire,
Sănătate, belșug și împliniri!
Un Crăciun frumos alături de cei dragi!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn.Fie că sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumina în inimă și gând. Sărbători fericite”.

„Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune și curate să va însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să va fie mereu alături!”

„Iubirea divină coboară printre noi, că o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului”.

„Fie că Pruncul născut în ieslea din Bethleem să va umple casele și viețile cu bucurie,sănătate și multă înțelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!”

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță bucurie și lumina. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.
Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inima de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie că sfânta sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite”.

„Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să vă fie mereu alături!”

„Pe la colțuri unii spun,
Că există Moș Crăciun.
Că i-ați scris și c-o să vină,
Să vă aducă în pumni lumină!
Lângă brad și lângă foc,
Să vă aducă mult noroc!”

„Se zvonește că pe seară,
Cineva o să apară,
Pe furiș pe la balcon,
Pe fereastră sau pe horn,
Vine, vine Moș Crăciun
Să-ți vestească un an bun!”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

MESAJE DE CRĂCIUN.„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

„Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să vă fie și mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.”

„Fie că sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie, să îți aducă pace și liniște în suflet, iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viața. Crăciun Fericit!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldura și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presarat cu împliniri.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers