MESAJE DE PAȘTE. Cum îi poți surprinde pe cei dragi cu URĂRI și FELICITĂRI de Paște

Redactor:
Clarice Dinu
MESAJE DE PAȘTE. Cum îi poți surprinde pe cei dragi cu URĂRI și FELICITĂRI de Paște
MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. A devenit deja o tradiție care de Paște românii să-și trimită mesaje, să-și facă urări sau să se surprindă cu felicitări de Paște.

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. Patriarhul Daniel transmite printre primii mesaje de Paște tururor românilor, în care îi îndeamnă să arate bucurie și compasiune față de semeni și să-i ajute pe cai aflați în nevoie. 

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. „Sărbătoarea Învierii sau Sfintele Paști reprezintă biruința lui Hristos asupra păcatului, asupra Iadului și asupra morții, prin urmare, Sfintele Paști sunt sărbătoarea vieții veșnice, a luminii veșnice și a bucuriei veșnice în iubirea Preasfintei Treimi. (…) În aceste zile de lumină, pace și bucurie primite de la Hristos Domnul, suntem chemați să arătăm lumină, pace și bucurie în familie, în societate, mai ales, ajutând pe cei bolnavi, pe orfani, pe bătrâni, pe săraci și pe cei care sunt însingurați și întristați. Să nu uităm nici pe românii care se află printre străini și să îi purtăm în rugăciunile și în iubirea noastră. Cu prilejiul Sfintelor Paști, vă adresăm tuturor, doriri de sănătate și bucurie, pace și mântuire împreună cu salutul pascal «Hristos a înviat!»” arată Patriarhul în mesajul de Paște.  Puteți transmite învățătura sa prin mesaje de Paște și felicitări de Paște celor dragi. 

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Și Patriarhul ecumenic Bartolomeu se adresează românilor în ziua în care aceasta de Sărbătoare. Dacă aceștia preferă săși facă urări, felicitări și să-și trimită mesaje de Paște, Patriarhul ecumenic Bartolomeu atrage atenția asupra provocărilor lumii de azi. 

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. „Trăim într-o lume în care instituțiile mass-media transmit constant știri nefericite despre atacuri teroriste, despre războaie locale, despre dezastre naturale, despre probleme generate de fanatismul religios, despre foamete, crize ale refugiaților, boli incurabile, sărăcie, presiuni de ordin psihologic, sentimente de nesiguranță și alte situații indezirabile. În contextul acestor «cruci» zilnice pe care ființele umane le îndură cu rezistență, Biserica Ortodoxă vine să ne amintească faptul că noi, în calitatea de creștini, ne putem bucura, întrucât Hristos, Capul nostru, a obținut victoria asupra tuturor acestora, fiind purtătorul bucuriei care se răspândește în întregul univers”, subliniază Patriarhul Bartolomeu, în mesajul său de Paște.  

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Vă propunem câteva mesaje pe care le puteți tranmite celor dragi dacă vreți să le faceți urări de paște și felicitări de paște. 

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  SARBATORI SENINE SI PACE IN SUFLET!!!! Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o.”

Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost „CRUCEA”, scopul SAU a fost „DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. Clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT ! Te iubesc!

Sfintele sărbători de Paște să va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. E-n somn de salcii un vis de rastignire, e plans de miei si plaiuri cu verdeata, Hristos sa va aduca lumina, in noaptea renuntarii la moarte pentru viata

Dumnezeu S-a facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh” (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE.  Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paștele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale și parfumul florilor de primavară și al tău! Paște fericit!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. Iată unele dintre cele mai amuzante mesaje pe care le poți trimite în prima zi de Paște:

Un iepuraș cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roșu, care să vă umple coșul. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Sper să nu te ocolească iepurașul nici anul acesta, deși știu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Iepurașul mustăcios, e de Paște norocos. Nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paște fericit!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. Paște, mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate. Paște fericit!

MESAJE DE PAȘTE. URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Și tu îi poți surprinde pe cei dragi dacă le trimiți MESAJE DE PAȘTE, URĂRI sau FELICITĂRI prin SMS și nu numai.  

 

 
VIDEO ŞOC | Ce fac aceste asistente dintr-un spital COVID: ”Batjocoresc morţii”. Şefii spitalului au...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
Este oficial! Capitala intră în scenariul roșu. Ce s-a decis în cadrul ședintei de azi....
Restaurant deschis în pandemie. Ce a decis să facă un chef cu banii de la...
Un influencer urmărit de 1 milion de oameni a murit de COVID-19, deși era convins...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
Patrick Cioaca nu mai exista. Ce s-a ales de baiatul Elodiei si al lui Cristian...
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
Traian Băsescu, scos din sărite: ”Măi dobitocule! Marş afară javră mincinoasă”. Cine i-a provocat această...
ȘOCANT! Cine încurajează asasinarea lui Donald Trump. Poza cu 8645 a dat-o de gol!
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ziaristul care s-a luptat cu presa, detectivii particulari, izolarea, ameninţările şi cu un colos financiar...
Inchide