Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. Cele mai frumoase SMS-uri și mesaje pe care să le trimiteți prietenilor

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. Cele mai frumoase SMS-uri și mesaje pe care să le trimiteți prietenilor
Publicat: 13/01/2017, 13:58

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. „Astăzi se mai termină un an, un an care pe cineva l-a făcut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea să se termine – iar cineva abia așteaptă. Și cum nu ar fi acest an pentru tine, îți doresc ca anul următor să fie mai bun! Lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie, iartă, zâmbește, exprimă-te, relaxează-te, respiră profund, iubește! Fie ca gândurile bune să-ți devină realitate, visele să ți se materializeze, prietenii adevărați să-ți rămână mereu aproape, iar dragostea să-ți fie cea pentru care merită să trăiești o viață, o îmbrățișare virtuală și La Mulți Ani!”

„În sacul lui Moș Crăciun, să găsești tot ce-i mai bun, o ghirlandă de iubire, globuri mari de fericire, o steluță cu noroc și pe cei dragi la un loc. La Mulți Ani, Sărbători fericite!”

„La Mulți Ani cu sănătate! Un An Nou cum vă doriți. Oameni dragi mereu aproape. La mulți ani, toți fericiți!”

„Prognoza meteo pentru această noapte: se anunță o furtună de pupici și îmbrățișări! Te sfătuim să închizi umbrela și îți deschizi inima. La mulți ani și un An Nou fericit!”

„Bate-n ușă. Bate-n geam. Cine este, noul an”.

„Mult belșug în casă, Pâinea mai gustoasă, Datorii puține În anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gând curat.La mulți ani!”

„La mulți ani scumpii mei prieteni!!!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inimă!Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!”

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. „Să ai parte în noul an care vine numai de realizări și împliniri. Să guști din fructul dulce pe nume dragoste, .. să ai în preajma ta persoane adevărate, care îți vor fi aproape oricine. La Mulți Ani!!!”

„Fie ca în anul care vine zi de zi pentru tine să fie o sărbătoare, dimineață să te trezești cu zâmbetul pe buze, ziua să o petreci cu bună dispoziție și momente de neuitat, iar seara să adormi cu planurile realizate. Iar dacă se întâmplă să nu adormi, atunci îți urez să ai parte de nopți furtunoase și fierbinți! La mulți ani!!!”

„Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creșterea colesterolului! Na! La Mulți Ani!”

„Din cireșul veșniciei s-a mai scuturat o floare,după ce-a visat sub lunadupa ce-a surâs sub soare.dar în locul celei duse,alta floare vine acum,sufletul să ni-l îmbete cu nemaigustat parfum.Îmbrăcați al vostru suflet în veșmânt de sărbătoare și primiți cu bucurie,de la mine o urare:LA MULȚI ANI!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.Mai jos găsiți o serie de mesaje „universale” vechi care s-au păstrat odată cu trecerea anilor și care pot fi trimise încă celor dragi de Revelion și Anul Nou:

”Multă sănătate și La Mulți Ani, să ai mai mulți fani decât dușmani!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.”Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Un An nou fericit!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi și să îți rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2016, îți trimit o mie de urări de bine însoțite de îmbrățișări și îți urez un AN NOU FERICIT!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.”Când Dumnezeu te are drag / Și te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ți dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere și minte. La Multi Ani!”

„A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristețe, reușite sau dezamăgiri. Însă fie ca anul care pleacă să ne fi întărit și dat putere ca în anul care vine să trecem cu ușurință de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorința de a munci și ajunge unde ne-am dorit și de a ne iubi persoanele dragi cu mai multă pasiune decât am făcut-o până acum!Un an nou fericit!”

„Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!”

„Previziuni meteo de revelion 2017: prevăzut o furtună de pupici și îmbrățișări … te sfătuim să închizi umbrela și să deschizi inima. La Mulți Ani și un An Nou Fericit!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate și noroc! Sărbători fericite și un An Nou de poveste! La mulți ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinescă și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani!”

„Deși iarna se codește Să-și întindă haina grea, Ți-am trimis un fulg de nea,
Cu toată dragostea mea… Tu în palma îl primește Și, chiar de va dispărea,
Va lăsa în urma să Dorul din inima mea… vă urăm un an mai bun și plin de bucurii.”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.„Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și nu în ultimul rând sănătate!”

„Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2016, îți trimit o mie de urări de bine însoțite de îmbrățișări și îți urez un An Nou Fericit!”

„Anul care vine să-ți aducă numai bine.fericire,sănătate,mult noroc și spor la toate.
sacu plin cu bani și un călduros:LA MULȚI ANII!!!”

„Pentru tradiție și frumos, pentru tinerețe și prietenie,pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gândului,speranțelor, așteptărilor, pentru tine un călduros LA MULȚI ANI!”

„Fie ca acest an care vine să fie mai bun decât celalalte. Jură-ți să faci unele dintre lucrurile pe care ai vrut să le faci dintotdeauna, dar nu ai avut timp. Sună un prieten uitat. Treci cu vederea o vrăjmășie mai veche și înlocuiește-o cu amintiri mai frumoase. Jură-ți să nu faci o promisiune pe care crezi că nu poți să o ții. Mergi cu fruntea sus și zâmbește mai mult. Vei arăta cu zece ani mai tarar. Să nu îți fie teamă să spui ,,te iubesc!”. Spune-o din nou. Sunt cele mai dulci cuvinte din lume.Un an nou fericit!”

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou.„La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău, magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții! Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit! La mulți ani!”

„Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite… LA MULȚI ANI!”

„Este greu să nu crezi că anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Și această iluzie nu este greșită. Viitorul este intotdeuna bun, indiferent de ce se întâmplă. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim în secret. Ne va binecuvânta mereu cu darurile potrivite. Astfel, într-un sens mai profund, credința noastră în Anul Nou nu ne poate înșela”.

„Mult belșug în casă, Pâinea mai gustoasă, Datorii puține În anul care vine.Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gând curat, Din a voastră casa Binele să nu mai iasă”.

„Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierți mult mai ușor, Să muncești cu mai mult spor! La mulți ani!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.„Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie pană în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!”

„Spune-i anului ce vine, să-ți aducă numai bine… și mai spune-i să îți dea, tot ce vrea inima ta.. fericire, sănătate și mulți bani „La Anu’ și La Mulți Ani!”

„A mai trecut un an … Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile,cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mândră că ai rămas același suflet cald”.

„Aripi de îngeri să vă atingă sufletul și spiritul Crăciunului să vă bucure”.

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou.„Fie ca anul nou să-ți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULȚI ANI!”

„Nu dispera când greutatea te apasă și nici nu plânge după alt destin,căci după lacrimi ,dragostea-i frumoasă cum după ploaie cerul e senin”.

„Lăsați magia colindului străbun să vă picure în suflet fiori de sfințenie și primiți cu drag gândurile noastre de prețuire, realizări depline, sănătate și prosperitate!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie,iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite… LA MULȚI ANI!”

„Frumusețea iernii cu albul fulgilor de nea presarați peste gândurile noastre,cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniți, iubiți, fericiți.Să avem un 2017 așa cum ni-l dorim!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.„Fie ca în anul ce vine, viața să îți fie o continua sărbătoare… Salariu occidental, dimineți dulci ca parfumurile franțuzești, zile pline de entuziasm și realizări nemțești și nopți legănate de cântecul gondolierilor venețieni…
La mulți ani!”

„Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă și în sufletul tău și al tuturor celor dragi !
Iubirea, bucuria, înțelepciunea și generozitatea să vă fie călăuză în 2017! În speranța unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere și fericire!”

„Închide ochii și pune-ți o dorință! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate și sper să ți se întâmple și ție! La mulți ani fericiți!”

„Să primim odată cu colindătorii și lumina, căldura, liniștea, dragostea și împăcarea celui nou, veselia și viața. Că iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranța unui an nou.”

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. SMS-uri pentru iubit/iubită

„Iubire, nu știu ce aș putea să-ți doresc mai mult decât ai deja, dar o să încerc să-ți fac o urare: fie că soarele, lună și toate planetele să se alinieze ca să-ți ofere toată iubirea și tot norocul din lume! Te ador!”

„Iubire, fericire, sănătate, liniște, cadouri multe, veselie în fiecare zi, noroc și tot ce ți-ai mai putea tu dori. De astea să ai parte cu ocazia zilei tale de naștere! Te iubesc! La mulți ani!”

„Îți doresc ca de ziua ta, soarele pe loc să stea, să-ți aducă de la mine fericire și iubire! La mulți ani cu fericire și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească. Te iubesc!”

„Un zâmbet să-ți cadă pe ploape, iubirea, fericirea să-ți fie aproape. Un vis frumos ca al unei povești, așa să fie viața pe care o trăiești. La mulți ani, iubitule!”

„La mulți ani plini de dragoste și fericire alături de mine, să mă iubești măcar pe jumătate cât te iubesc eu, să rămâi romantic și pasional așa cum ai fost și până acum și, mai ales, nu cumva să treacă o zi din viața ta fără un „Te iubesc” și-un sărut dulce!”

„Am vrut să aflu ce-i iubirea, am căutat în dicționar și am găsit numai cuvinte complicate. Am căutat în inima mea și te-am găsit pe tine. La mulți ani, iubire!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou.SMS-uri hazlii

„Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ți-ar în cap un sac cu bani și un bilet cu La mulți ani!”

„Spune anului ce vine să-ți aducă numai bine. Și mai spune-i să îți dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate și La Mulți (B)Ani!”

„Sub un cer înalt de stele, și cu bani și fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-și spune: La mulți ani! Noul An să fie un an mai bun!”

„La fel ca păsările, să lăsăm în urma tot ceea ce nu avem nevoie să cărăm cu noi: supărări, frică, regrete… Cât mai multe bucurii în Noul An. La Mulți Ani!”

„În contul tău, la bancă numită Viața, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste și bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulți Ani!”

„Un bătrânel cu chipul drag va veni la voi în prag. Să nu-l goniți, e Moș Ajun și vă aduce-un an mai bun! La mulți ani!”

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. Mesaje în versuri

„Când Dumnezeu te are drag,
Și te ia în paza milei Sfinte,
Ca arme de-a lupta înainte,
Nu-ți da nici bata nici toiag,
Îți da pricepere și minte.

Deși iarna se codește
Să-și întindă haina grea,
Ți-am trimis un fulg de nea,
Cu toată dragostea mea…

Tu în palma îl primește
Și, chiar de va dispărea,
Va lăsa în urma sa
Dorul din inima mea…”

„Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea…
M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31… în sfârșit ai rostit în clar că mă iubești…
Uite… o ploaie de luminițe multicolore s-au conturat în sufletul meu… Îți aparțin…. TE IUBESC!!!”

„Ahoo, ahoo, de Anul Nou!
Să vă fie verde banul
Și de whiskey plin paharul!
Ia mai mânați maai!
Haai! Haai! Haai!”

„Tată bun, mamă iubită,
Azi e ziua potrivită
Să vă spun ce vă doresc
Să v-arăt cât vă iubesc.
Vă doresc întâi de toate,
Un an nou cu sănătate,
Voie bună, trăi ușor,
Bucurie și mult spor.”

„Acum când vremea sta să-și împartă trupul între vechi și nou,
când colindul își pregătește cu emoție armoniile,
când magii străbat distanțele pentru clipa cea de taină,
acum, după sfânta poruncă a datinii străbune,
primiți prinosul nostru de gânduri frumoase,
calde urări de fericire, belșug și împliniri!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI..„La mulți ani și sănătate, că-i mai bună decât toate,
La mulți ani și fericire, că e bună pentru tine,
La mulți ani și iubire mare, ca viața fără ea sens nu are,
La mulți ani și mult noroc, Să ai parte de un an de foc!
La mulți ani!!!”

„Ridic paharul pentru un an cu de toate,
Cu multe frute adunate,
Cu multă muncă și succes,
Și în toate doar progres!
Și iar ridic paharul pentru noi,
Pentru un an fără nevoi,
Pentru iubire lângă noi,
Și niciodată război!
La mulți ani!”

„A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristețe,
reușite sau dezamăgiri. Însă fie ca anul care pleacă să ne fi întărit și
dat putere ca în anul care vine să trecem cu ușurință de momentele neplăcute,
să gândim doar pozitiv, să avem dorința de a munci și ajunge unde ne-am dorit și de a ne iubi persoanele dragi cu mai multă pasiune decât am făcut-o până acum!Un an nou fericit!”

„Fie ca lumina sărbătorilor de iarnă să vă călăuzească pe calea cea bună. Vă dorim o atmosferă plăcută în căminul familial, dragostea celor apropiați, respectul partenerilor și colegilor. Un An Nou fericit!
Farmecul și liniștea Sărbătorilor de iarnă să vă creeze o mare dorință de a reuși, care vă va ajuta să treceți de toate încercările în anul care vine. La mai mult și la mai mare!
Sărbători fericite!”

„La mulți ani cu bucurie,
Casă, casa să vă fie,
Masa, masa să rămână,
Iar în jurul ei să vină
Oameni buni, de omenie,
Să v-aducă veselie,
Gânduri bune, cumpătate
Și urări de sănătate
Zile multe și prospere!

Când clopotele vor suna
Vestind că anul s-a sfârșit
Prin crengi de brad și fulgi de nea
Eu îți urez din partea mea
„Un an nou și fericit!”
Atunci luminile s-aprind
Și micul clopot de argint
Cu clinchet viu va răsună
Șoptindu-ți blând din partea mea: „La Mulți Ani!””

„Mult belșug în casă,
Pâinea mai gustoasă,
Datorii puține
În anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gând curat,
Din a voastră casa
Binele să nu mai iasă.
Un an nou plin de bucurii!

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.Când clopotele vor suna
Vestind că anul s-a sfârșit
Prin crengi de brad și fulgi de nea
Eu îți urez din partea mea:
„Un an nou și fericit!”
Atunci luminile s-aprind
Și micul clopot de argint
Cu clinchet viu va răsună
Șoptindu-ți blând din partea mea:
„La Mulți Ani!”

„Speranțele ce au rămas speranțe
Să le preia Anul Nou 2017
Decis să nu rămână cu restante
Acesta este al sărbătorii rost
De-aceea să petrecem se cuvine
Închin în cinstea celui care-a fost
Și-n sănătatea celui care vine”.

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou.„Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inimă!Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufletește. La Mulți Ani!”

„Fie ca acest an care vine să fie mai bun decât celalalte. Jură-ți să faci unele dintre lucrurile pe care ai vrut să le faci dintotdeauna, dar nu ai avut timp. Sună un prieten uitat. Treci cu vederea o vrăjmășie mai veche și înlocuiește-o cu amintiri mai frumoase. Jură-ți să nu faci o promisiune pe care crezi că nu poți să o ții. Mergi cu fruntea sus și zâmbește mai mult. Vei arăta cu zece ani mai tarar. Să nu îți fie teamă să spui ,,te iubesc!”. Spune-o din nou. Sunt cele mai dulci cuvinte din lume.Un an nou fericit”.

„Este greu să nu crezi că anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Și această iluzie nu este greșită. Viitorul este intotdeuna bun, indiferent de ce se întâmplă. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim în secret. Ne va binecuvânta mereu cu darurile potrivite. Astfel, într-un sens mai profund, credința noastră în Anul Nou nu ne poate înșela”.

„Nu îți doresc ca în Noul An să ți se împlinească toate visele, dar îți doresc ca în Noul An să ai parte de sănătate, putere de caracter și tenacitate ca să îți realizezi visele cu propriile forțe.La mulți ani!!!”

„La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul!”

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.„Fie ca în anul care vine zi de zi pentru tine să fie o sărbătoare, dimineață să te trezești cu zâmbetul pe buze, ziua să o petreci cu bună dispoziție și momente de neuitat, iar seara să adormi cu planurile realizate. Iar dacă se întâmplă să nu adormi, atunci îți urez să ai parte de nopți furtunoase și fierbinți! La mulți ani!!!”

„Mireasa tuturor vremurilor ne deschide porțile inimii către armonie și în]elegere și ne primește în feeria Sfintelor Sărbători cu credința că nimic nu va putea umbri vreodată strălucirea Naaterii Domnului. Lăsați magia colindului străbun să vă picure în suflet fiori de sfințenie și primiți cu drag gândurile noastre de prețuire, realizări depline, sănătate și prosperitate!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite… LA MULȚI ANI!”

„Acum, când sărbătorile creștine se apropie cu repeziciune îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credința în bine”.

„Fie ca anul care începe să ți se aștearnă în cale, poteca netedă , vegheata de steluțe norocoase și îngeri bălai! Iar dorințele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi…!!”

„Când Moșul s-a împiedicat de pragul casei mele l-am ajutat să se ridice cu o condiție: Să te facă să uiți toate grijile și supărările din anul ce tocmai își scurge ultimele ceasuri în clepsidra timpului și să-ți aducă în anul ce aștepta ca timpul să întoarcă clepsidra numai împlinirii și relizarea dorințelor ce au fost doar speranțe în acest an! LA MULȚI ANI!!!”

Mesaje și urări de La Mulți Ani și Anul Nou. Scurt istoric

Anul Nou este ziua care marchează începerea următorului an calendaristic. Stabilirea religioasă a datei de 1 ianuarie ca început de an a avut loc pentru prima dată în 1691, de către Papa Inocențiu al XII-lea. Înainte de această dată, Crăciunul avea rolul începutului de an nou, în timp ce la multe popoare antice din emisfera nordică, anul începea la 1 martie.

În epoca contemporană, Anul Nou este întâmpinat în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, numită și noaptea de Revelion (din limba franceză: Réveillon, ceea ce înseamnă aproximativ „trezire”).

MESAJE DE ANUL NOU. URĂRI. FELICITĂRI.În România, în mod tradițional nu se aruncă nimic din casă în prima zi a Anului Nou pentru că, procedând astfel, o persoană își aruncă norocul. Tot în prima zi din an, în unele zone nu se iese din casă până ce o persoană brunetă nu intră în locuința respectivă (potrivit tradițiilor, persoanele brunete aduc noroc și fericire, iar cele roșcate și blonde ghinion). În noaptea dintre ani, oamenii își pun o dorință, pentru că aceasta are toate șansele să se îndeplinească. Noaptea de Revelion este întâmpinată cu mult zgomot pentru că zgomotele puternice alungă spiritele rele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte