Clarice Dinu
18.11.2015
Mini

Moise Guran, atac dur la guvernul Cioloș: ”Ăsta nu e un program de guvernare, e un bla, bla”

Moise Guran, atac dur la guvernul Cioloș: ”Ăsta nu e un program de guvernare, e un bla, bla”
Cine s-ar fi așteptat la asta! Moise Guran nu s-a mai putut abține. Care este adevărul din spatele unei numiri la nivel înalt

”Programul de guvernare este suficient de vag încât să nu supere pe nimeni, dar este suficient de clar cât să înțelegem că Cioloș va încerca inclusiv o reformă constituțională în acest an. Bun asta, DAR!

Lipsesc cu desăvârșire liniile de urmat în câteva materii importante, așa cum ar fi infrastructura de transport, dar și societatea informațională, semn că miniștrii desemnați pentru aceste joburi au fost mai greu de găsit și nu au avut timp să pregătească un program de guvernare.

O reformă administrativă este și ea sugerată, dar guvernul își propune să aplice un program pilot de profesionalizare la nivelul Secretariatului General al Guvernului și, dacă acolo va merge, poate, poate, acest program va fi extins și la alte structuri din administrația publică. Observați modul atent de formulare, astfel încât politicienii să nu simtă că li s-ar pregăti eliminarea cozilor de topor (…)

Rezumând… Acesta nu este este un program de guvernare al unui guvern de tehnocrați. Este un bla-bla făcut doar pentru a adormi adversitățile din Parlament și pentru a permite trecerea guvernului”, a scris Moise Guran pe blog, citat de reportervirtual.ro.

Inchide