MOMENTUL ȘOCANT surprins de radare la câteva minute după ce un avion Air France cu 323 de oameni a decolat. IMAGINILE care prevesteau o TRAGEDIE CUMPLITĂ

MOMENTUL ȘOCANT surprins de radare la câteva minute după ce un avion Air France cu 323 de oameni a decolat. IMAGINILE care prevesteau o TRAGEDIE CUMPLITĂ
Publicat: 03/08/2017, 08:55

La mai puțin de zece minute de la trecerea aeronavei cu pasageri a fost lansată și racheta care a căzut în Marea Japonie.

Anunțul a fost făcut de un post de televiziune american, care a confirmat că a fost vorba de o aeronavă cu 323 de oameni la bord, care a trecut prin vestul insulei Hokkaido, a două insulă că mărime a Japoniei,potrivit Știrile Pro TV.

Aparatul de zbor, un Boeing 777 al companiei Air France, efectua o cursa Tokyo – Paris.

Imaginea cu momentul în care rachetă Hwasong-14 traversează cerul a fost surprinsă accidental de satelitul meteo al unei televiziuni locale.

Washington-ul susține că testele efectuate de regimul de la Phenian pun în pericol traficul aerian și maritim din zonă, în condițiile în care nord-coreenii nu anunță asemenea exerciții, așa cum procedează alte țări.

Într-o declarație pentru ABC, compania aeriană a dorit să precizeze că avionul a ajuns la destinație în siguranță. Air France a mai precizat că nu și-ar pune niciodată pasagerii în pericol, alegând rute de zbor care prezintă pericol.

Rachetă balistică lansată pe 28 iulie a zburat o mie de kilometri înainte de a cădea în apă.

FOTO: Flickr/Aero Icarus

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase