MONDEN. Ea este femeia care l-a cumințit pe Dorian Popa. FOTO și VIDEO demențiale cu designerul Claudia Iosif

MONDEN. Ea este femeia care l-a cumințit pe Dorian Popa. FOTO și VIDEO demențiale cu designerul Claudia Iosif
MONDEN. Ea este femeia care l-a cumințit pe Dorian Popa. FOTO și VIDEO demențiale cu designerul Claudia Iosif / Sursa FOTO: cancan.ro
Publicat: 13/05/2020, 16:22

Dorian Popa, unul dintre cei mai vânați bărbați din România, trăiește o frumoasă poveste alături de o superbă brunetă. Claudia Iosif este femeia care l-a cumințit pe Dorian, cucerindu-l definitiv cu șarmul, eleganța, dar și autoritatea ei.

Chiar dacă iubita sa este cu șase ani mai mare, Dorian Popa nu are nicio problemă cu diferența de vârstă. Din contră, se poate spune că experiența de viață a Claudiei a ajutat cuplul să depășească toate momentele dificile. Iar pas cu pas, cei doi și-au scris propria lor poveste de dragoste.

Designer vestimentar, Claudia Iosif spune că încă mai „fură” meserie de la alți creatori de modă, dorindu-și să exceleze în acest domeniu. Deocamdată, arată Pro FM, Claudia îi face hainele iubitului său, iar Dorian le promovează în videoclipuri și apariții publice.

Altfel, de puțin timp, Dorian Popa și-a finalizat casa visurilor, în care s-a și grăbit să se mute. Îndrăgitul cântăreț a dezvăluit pe canalul său de YouTube și care a fost costul total al vilei – undeva la 300.000 de euro!

Este irelevant câți bani bagi, pentru că oricum la un moment dat le pierzi urma. Undeva pe la 250.00 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro, planul meu era undeva între 170.000-180.000 de euro, toată casa cu tot cu piscină vă dați seama ce fabule aveam eu în cap! Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum, le-a povestit Dorian Popa urmăritorilor de pe canalul său de YouTube.