O femeie însărcinată își va crește fetița cu toți cei patru iubiți ai săi: Avem o relație poliamoroasă și îi iubesc pe toți

Redactor:
Gândul
O femeie însărcinată își va crește fetița cu toți cei patru iubiți ai săi: Avem o relație poliamoroasă și îi iubesc pe toți
O femeie în vârstă de 20 de ani din Florida are o relație poliamoroasă cu patru bărbați. Tânăra este însărcinată în șapte luni și așteaptă o fetiță despre care spune că o va crește cu toți cei patru iubiți ai săi.

Tory Ojeda așteaptă o fetiță care va fi crescută de patru tați. Femeia are o relație cu patru bărbați și spune că îi iubește pe toți la fel de mult.

Tory locuiește cu 3 dintre cei 4 iubiți din viața ei și spune că le oferă tuturor atenție și timp.

Acum șapte luni Tory a rămas însărcinată, iar cei patru bărbați din viața ei s-au dovedit a fi încântați de situație și dispuși să crească împreună fetița.

Tory l-a cunoscut pe Marc(18 ani) atunci când era în liceu. După numai două luni tânăra și-a dat seama că este atrasă și de Travis(23 de ani) așa că a hotărât să aibă o relație cu doi bărbați în același timp. Iar ei au fost de acord. La scurt timp femeia i-a cunoscut și pe Ethan(22 de ani) și Cristopher( 22 de ani).

 

Cei patru bărbați au fost de acor să fie cu toții iubiții femeii. Fără gelozii sau supărări.

Deși toți cei 4 bărbați spun că toți vor fi tați pentru mult așteptatul bebeluș, unul este tatăl biologic.

„Chris este tatăl biologic. Am conceput copilul când am fost într-o vacanță doar noi doi. Dar vom crește copilul toți cinci”, a declarat femeia potrivit The Mirror.

Tory susține că îi încurajează pe iubiții ei să aibă relații și cu alte femei, dar ei nu vor.

Cei patru bărbați așteaptă să o primească pe fetiță în familia lor nonconformistă.

 

Inchide