OFERTE PAȘTE 2014. Sejururi la prețuri între 275 și 1.800 de lei la Bușteni sau Sinaia, de Paște și 1 Mai

OFERTE PAȘTE 2014. Sejururi la prețuri între 275 și 1.800 de lei la Bușteni sau Sinaia, de Paște și 1 Mai
Publicat: 03/04/2014, 13:08
Actualizat: 25/03/2019, 20:15

OFERTE PAȘTE 2014. Pentru Paște hotelierii au pregătit mese festive cu meniuri tradiționale, iar pentru 1 Mai ofertele hotelurilor includ grătar în aer liber.

Potrivit reprezentanților Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, tarifele la ofertele de Paște de anul acesta sunt, în medie, cu zece procente mai mari comparativ cu cele de anul trecut, majorarea fiind justificată prin faptul că hotelierii au diversificat serviciile, incluzând în oferte locuri de joacă pentru copii, transport către biserică în noaptea de Înviere, dar și alte facilități.

Cele mai căutate stațiuni sunt Sinaia și Bușteni, unde mai mult de jumătate din locurile de cazare sunt rezervate deja pentru perioada sărbătorilor de Paște.

La Sinaia, un hotel de patru stele a pregătit oferte care includ trei, patru sau cinci nopți de cazare. Prețurile pornesc de la 1.500 de lei de persoană pentru trei nopți într-o cameră dublă standard și ajung până la 3.000 de lei de persoană pentru cinci nopți de cazare într-un apartament. La acest hotel pachetul turistic include mic dejun, cină de Paște, acces la centrul SPA și internet wireless gratuit. Copiii cu vârste de până la zece ani au cazare și mic dejun gratuite.

Un hotel de trei stele din Sinaia, destinat exclusiv nefumătorilor, vine cu oferte speciale de Paște, la prețuri care pornesc de la 500 de lei de persoană. Astfel, un pachet turistic care include trei nopți de cazare cu mic dejun bufet suedez, gustare cu ouă roșii, cozonac și vin roșu în noaptea de Înviere, vânătoare de ouă și iepurași pentru copii în dimineața de Paște și prânz tradițional costă de la 516 lei de persoană și ajunge la 714 lei de persoană, în funcție de tipul camerei în care se face cazarea. Pentru cei care aleg pachetul turistic cu patru nopți de cazare la acest hotel, prețurile pornesc de la 614 lei de persoană și ajung la 850 de lei de persoană. Oferta include și câteva gratuități, precum accesul la sala de fitness, la camera de joacă pentru copii, parcare monitorizată video și internet în camere și în restaurant. La acest hotel copiii cu vârsta de până la patru ani au gratuitate, pentru cei între 5 și 11 ani părinții vor plăti 250 de lei pentru trei nopți de cazare sau 310 lei pentru patru nopți de cazare, iar pentru copiii de peste 12 ani prețul crește la 360 de lei pentru pachetele turistice cu trei nopți de cazare, ajungând la 410 lei pentru patru nopți de cazare.

Tot la Sinaia, un hotel de trei stele se promovează pe un site de socializare cu oferte pornind de la 500 la 1.800 de lei de persoană, în funcție de numărul nopților de cazare și de tipul camerei. Astfel, două nopți de cazare într-o cameră single costă 510 lei, în timp ce închirierea unui apartament pentru patru nopți în perioada sărbătorilor de Paște ajunge să coste 1.800 de lei. Pachetele turistice la acest hotel includ mic dejun în ziua de Paște, „tratație în cameră”, primire tradițională în noaptea de Înviere, cină festivă cu orchestră live și program artistic în seara de Paște, acces la piscină interioară și exterioară, saună, jacuzzi și parcare păzită.

La fel ca și în anii trecuți, vacanțele la vile sunt semnificativ mai ieftine decât cele la hoteluri. Astfel, la o vilă de trei stele din Sinaia oferta de Paște, care cuprinde patru nopți de cazare cu mic dejun și brunch tradițional românesc, costă 370 de lei de persoană.

OFERTE PAȘTE 2014. Ce oferte sunt la Bușteni

Și hotelierii din Bușteni au pregătit oferte speciale pentru sărbători, cu pachete turistice pentru două – patru nopți de cazare.

Astfel, la un hotel de trei stele din stațiune un sejur de Paște costă de la 275 de lei de persoană pentru două nopți de cazare în camera dublă și ajunge la 590 de lei de persoană pentru patru nopți într-un apartament de lux. Toate pachetele turistice la acest hotel includ mic dejun în sistem buget suedez, „dejun pascal”, „tratație în noaptea de Înviere” și surprize pentru copii. Copiii sub șase ani beneficiază de gratuitate, iar cei între șase și 12 ani vor plăti jumătate din tariful pentru adulți.

Tot în stațiunea Bușteni, prețul unei vacanțe de Paște la o vilă costă, în funcție de unitatea de cazare, de la câteva sute de lei la 1.400 de lei.

Astfel, o vilă de trei stele a pregătit o ofertă care include trei nopți de cazare, pensiune completă, masă festivă în seara de Paștie și servicii SPA la 470 de lei de persoană. La o vilă de patru stele din Bușteni tarifele încep de la 470 de persoană pentru trei nopți de cazare în cameră dublă standard și ajung la 745 de lei de persoană pentru patru nopți în apartament cu vedere la munte, oferta incluzând cazare cu mic dejun, gustare tradițională în noaptea de Înviere, masă festivă în ziua de Paște și acces la SPA, o oră pe zi, dar și gratuitate pentru copiii cu vârste de până la șapte ani.

O altă vilă de patru stele din Bușteni a pregătit, pentru Paște, o ofertă pentru cupluri la prețuri pornind de la 1.200 de lei pentru trei nopți de cazare cu mic dejun inclus. Oferta acestei vile include cină și prânz cu produse tradiționale, meniul incluzând tartă cu miel, drob, vinuri românești sau „licori tari din fructe de livadă”.

OFERTE PAȘTE 2014. Azuga

În stațiunea Azuga, o vacanță la un hotel de trei stele costă 370 de lei de persoană, oferta incluzând trei nopți de cazare în cameră dublă, mic dejun, dejun în ziua de Paște, acces limitat la bowling, biliard și tenis de masă, plimbare cu telegondola și transport la biserică în noaptea de Înviere. La un hotel de patru stele din aceeași stațiune, o vacanță de Paște costă de la 138 de euro și ajunge la 175 de euro de persoană, oferta incluzând trei nopți de cazare, mic dejun, dejun cu preparate tradiționale de Paște, acces la SPA, la internet și transport gratuit la biserică în noaptea de Înviere.

Turiștii care vor o vacanță de lux pot alege un hotel de cinci stele din Azuga, unde prețurile pentru trei nopți de cazare cu mic dejun și dejun tradițional de Paște încep de la 545 de euro pentru două persoane și ajung, în funcție de tipul camerei în care se face cazarea, la 740 de euro pentru două persoane. Oferta include o ședință de masaj de relaxare de 30 de minute, reduceri la procedurile SPA, loc de joacă pentru copii, acces la piscină, saună și sala de fitness.

Numărul unităților de cazare care au pregătit oferte speciale pentru 1 Mai este mai mic decât al celor care vin cu oferte de Paște.

Astfel, la Sinaia o vacanță de 1 Mai care include trei nopți de cazare cu mic dejun, cină cu foc de tabără și seară specială în 2 mai costă de la 380 de lei de persoană și poate ajunge până la 530 de lei de persoană, în funcție de tipul camerei. Oferta include acces gratuit la sala de fitness, saună, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, karaoke și conexiune la internet.

Tot la Sinaia, un hotel de trei stele are o ofertă pentru 1 Mai care include trei nopți de cazare și a patra gratuită. Pachetul turistic costă de la 560 de lei camera dublă și ajunge la 1.000 de lei pentru un apartament, pe lângă cazare oferta incluzând mic dejun, seară specială cu lansare de lampioane, foc de tabără și muzică live.

La o vilă de trei stele din Sinaia o minivacanță de 1 Mai costă 320 de lei de persoană, pachetul turistic incluzând trei nopți de cazare cu mic dejun și grătar în ziua de 1 Mai.

La Azuga, la un hotel de trei stele, trei nopți de cazare cu demipensiune de 1 Mai costă 390 de lei de persoană, iar la un hotel de cinci stele tariful este de 81 de euro pe noapte cazarea fără mic dejun, prețul mesei de dimineață fiind de 19 euro de persoană, iar cel al cinei, cu meniu prestabilit, fiind de 25 de euro de persoană.

Daciana Ilie, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU