ORANGE ROMÂNIA. Orange va lansa un produs-surpriză pe piața de televiziune din România

ORANGE ROMÂNIA. Orange va lansa un produs-surpriză pe piața de televiziune din România
Publicat: 03/03/2015, 13:33
Actualizat: 04/03/2015, 15:15

ORANGE ROMÂNIA. „Stick-ul Orange TV continuă tradiția pe care am început-o când am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care răspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totală pentru a urmări conținut TV și flexibilitate în alegerea ecranului. Faptul că România este prima țară a grupului nostru în care lansăm produsul ne onorează și demonstrează încă o dată importanța pe care o acordăm dezvoltării continue a serviciului Orange TV”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii și clipuri video personale salvate pe smartphone și tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

Cu o greutate de 31 de grame și dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 milimetri, stick-ul Orange TV este portabil și poate fi folosit oriunde pe teritoriul României. De exemplu, fanii serialelor „Anatomia lui Grey” sau „Agents of S.H.I.E.L.D.”, disponibile în Orange TV Go la secțiunea Movie Go, vor putea urmări pe ecran mare cele mai noi episoade în maximum 48 de ore de la premiera în Statele Unite, chiar și când pleacă în weekend sau în vacanță.

Potrivit comunicatului, stick-ul Orange TV este în teste, iar o sută de clienți Orange au fost invitați să îl testeze, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea lui în oferta comercială. Nu este prima dată când Orange îi implică pe clienți în testarea produselor sale, pentru a se asigura că ele răspund diferitelor nevoi sau situații de utilizare. Metoda a fost folosită și înainte de lansarea serviciului Orange TV, în 2012.

Totodată, vizitatorii Mobile World Congress, care se desfășoară la Barcelona în perioada 2 – 5 martie, pot testa stick-ul Orange TV la standul grupului Orange, potrivit aceluiași comunicat.

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor.

Orange TV este serviciul de televiziune deținut de Orange România, prin care clienții pot urmări cu un singur abonament televiziuni, filme, seriale și emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tabletă și laptop sau desktop. Serviciul este transmis prin satelit direct pe televizor și prin internet pe dispozitivele mobile, astfel încât utilizatorii Orange TV au acces la un portofoliu bogat de conținut TV oricând și oriunde.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonați. Tot până atunci, aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări în mișcare până la 78 de televiziuni, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.100.000 de ori.