(P) CUM SĂ NE DESCURCĂM CU TENSIUNEA CRESCUTĂ?

Publicat: 06/04/2015, 18:08
Actualizat: 01/02/2019, 05:42

Știați că tensiunea 135/95 este mare? Da, așa este. Tensiunea crescută este printre cele mai răspândite și periculoase probleme cardiovasculare. Iar riscurile asupra sănătății sunt atât de periculoase, încât foarte des problema este denumită „ucigașul tăcut”.

Medicina își pune mari speranțe în acizii grași Omega-3, ca un mijloc eficient și natural pentru menținerea tensiunii arteriale în valori normale. Pentru acțiunea lor benefică asupra tensiunii, vă propunem un articol-interviu cu un medic cardiolog, publicat de curând într-o revistă medicală de top.

Description: Y:\4_ROMANIA\WEB\gandul.info\2015_04_00_High_Blood_Pressure\picture-02.jpgBună ziua, dr. Stoykov! Care sunt variantele pentru reducerea tensiunii arteriale pe cale naturală?
Bună ziua! Se spune că „suntem ceea ce mâncăm”. Iar răspunsul la întrebarea noastră este: Anumite substanțe nutritive au efect în direcția reducerii valorilor tensiunii arteriale. Un exemplu pentru astfel de substanțe sunt acizii grași Omega-3.

Dr. Anastas Stoykov, specialist cardiolog

Acțiunea acizilor grași Omega-3 asupra tensiunii este demonstrată printr-o serie de cercetări. Pentru rezultate remarcabile sunt însă necesare concentrații mari, care cu greu se pot procura prin alimentație. De aceea, cei care preferă metodele naturale de menținere a tensiunii, trebuie să administreze și produse Omega-3. Cele mai populare sunt uleiul de pește și uleiul de in, dar noi, medicii, nu putem să ne bazăm pe ele ca eficiență, pentru că au deficiențe medicale grave.

În acest caz ce se poate face?
Până în momentul de față, rezultate medicale semnificative asupra funcției cardiace se observă prin administrarea produsului special Omega-3 – Visilife Health. Acesta are un conținut unic, un ulei a cărui structură biochimică este aceeași cu structura acizilor grași Omega-3 din corpul uman. Visilife Health se asimilează foarte bine de către organism și în acest fel asigură concentrațiile necesare de Omega-3 chiar și în doze zilnice mici. Diferența în numărul capsulelor administrate pe zi este de 2-3 ori. Acesta are acțiune demonstrată asupra sistemului cardiovascular – ajută pentru menținerea tensiunii normale, pentru reducerea colesterolului și trigliceridelor, în caz de ateroscleroză și aritmii cardiace etc.

Pentru persoanele cu tulburări cardiace mai ușoare un efect foarte bun îl are noul produs Visilife Omega. Acesta are o formulă dublă Omega-3, care este extrem de benefică pentru menținerea activității normale a inimii și vaselor de sânge. Recomand Visilife Omega persoanelor cu risc de dezvoltare a problemelor cardiovasculare – fumători, cu predispoziție genetică, cu un stil de viață stresant, cu o alimentație nesănătoasă.”

Produsele recomandate de dr. Stoykov sunt renumite de mult la noi în țară. Mulți români și-au îmbunătățit deja starea de sănătate cu ajutorul lor. Printre mulțumiți se află și familia Violeta și Constantin Andreev, pensionari din Brăila. Iată ce povestește Constantin:

Description: Y:\4_ROMANIA\WEB\gandul.info\2015_04_00_High_Blood_Pressure\picture-03.jpgNe-am redus medicamentele pentru tensiune
Atât eu cât și soția mea avem probleme cu tensiunea și, la recomandarea medicului, luăm medicamente pentru micșorarea acesteia. Am aflat de pe Internet despre produsul Visilife Health. Ne-a impresionat acțiunea sa multilaterală asupra sănătății.

Constantin Andreev

Când ne-am hotărât să ne cumpărăm, ne-am luat câte 2 cutii Visilife Health pentru fiecare. Am început amândoi să le luăm, respectând instrucțiunile de pe prospect. Efectul l-am observat cam în a doua săptămână. Tensiunea soției mele Violeta a scăzut și a trebuit să întrerupă medicamentele. I s-au normalizat și valorile colesterolului și glucozei. Încet-încet toți indicatorii au început să intre în normă. La mine rezultatul administrării Visilife Health de asemenea s-a văzut asupra tensiunii – mi-am redus medicamentele ce le luam la jumătate. Durerile articulare s-au redus simțitor. Amândoi simțim îmbunătățiri în starea generală și suntem mulțumiți și fericiți că am descoperit acest produs prețios.
Cu stimă și respect,

Constantin Andreev, 70 ani, Brăila

Mai multe despre Visilife Health

Mai multe despre Visilife Omega

Description: Y:\4_ROMANIA\WEB\gandul.info\2015_04_00_High_Blood_Pressure\picture-04.jpg

Mai multe despre Visilife Health

Mai multe despre Visilife Omega

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum salvăm planeta alegând să consumăm un alt tip de pește decât cel de obicei?