(P) DE CE APARE CONSTIPAȚIA ȘI CE PUTEM FACE?

Publicat: 23/03/2015, 08:32
Actualizat: 22/03/2019, 11:01

Constipația nu trebuie să fie un subiect tabu, pentru că aceasta este o problemă de sănătate și pentru a fi constatată și rezolvată trebuie să se discute despre ea

Constipația nu este doar o senzație neplăcută, este o problemă gravă. Scaunul neregulat duce la reținerea substanțelor reziduale în organism. Acestea fac obiectul procesului de putrefacție, urmare a căruia în organism se acumulează toxine. Tocmai datorită lor omul se simte slăbit, somnoros și are frecvent dureri de cap.

Ca factori principali pentru apariția constipației specialiștii indică alimentația neregulată, mâncatul în grabă, stilul de viață sedentar, stresul și somnul insuficient. Măsurile pe termen lung pentru rezolvarea problemei sunt schimbările în alimentație – reducerea alimentelor grase și a zahărului și creșterea consumului de fructe și legume. Obligatoriu consumul de apă trebuie să fie de minim 2 litri pe zi.

„Salvarea de urgență” pentru astfel de situații neplăcute sunt probioticele (bacteriile „bune” din tractul gastrointestinal uman). Asta arată și experiența concetățeanului nostru Alexandru Zaharia, care lucrează ca șofer și de ani de zile se luptă cu această problemă neplăcută.

Iată ce povestește Sandu:
„Bună ziua! Mă numesc Alexandru, dar toată lumea mă știe drept Sandu. Lucrez ca șofer pe autobuz și toată ziua stau pe scaun. Dimineața mă trezesc devreme. Toată ziua bag cafele, țigări și mănânc când pot, ce găsesc. Adevărata masă este seara. La început asta nu era o problemă, dar o dată cu vechimea s-au acumulat și problemele. A apărut constipația care, după cum mi s-a spus, este specifică pentru persoanele cu profesie ca a mea. Și dacă cu balonarea și senzația de greutate din stomac mă pot lupta, cu durerea de cap nu pot.

Am încercat tot felul de pastile și picături cu efect pe termen scurt. Acționează, dar o singură dată! După aceea situația devenea și mai rea. De curând soția mea a citit despre un produs nou, care ar ajuta pentru problema mea. Cumpărase 2 cutii ProCombo, pentru că îi spuseseră că așa or să intre lucrurile pe făgașul normal. Am luat câte 1 capsulă pe zi. Efectul este lin și a venit repede. Cel mai frumos este că deja nu mai am acele spasme și crampe puternice care mi le provocau laxativele.”
Alexandru Zaharia, 43 ani, București

Problema intestinelor „leneșe” și scaunului neregulat nu este însă doar o problemă a colegilor dlui Zaharia. Practica medicilor arată că datorită acesteia cel mai des se plâng femeile și persoanele în vârstă. Pe lângă problema cu intestinele leneșe a tatălui ei de 89 de ani, piteșteanca Roxana Iancu de asemenea a încercat eficacitatea produsului ProCombo pentru ameliorarea constipației.

ProCombo ajută în caz de constipație

„Despre noul probiotic ProCombo am citit pe Internet. M-au impresionat calitățile acestuia, descrise de medici, iar după ce am căutat informații și m-am convins singură de calitățile lui deja îl recomand cu căldură apropiaților și cunoscuților. L-am cumpărat pentru tatăl meu, care are probleme cu intestinele leneșe și constipația. El este om în vârstă iar lipsa activității fizice este o problemă foarte serioasă la el. Deja ia de 2 săptămâni câte 1 capsulă ProCombo pe zi și au apărut îmbunătățiri. Mă bucur că am ales ProCombo pentru că tatăl meu se simte mult mai bine și este foarte mulțumit.

Cred că acest produs este în mod special benefic pentru persoanele care nu fac mișcare, pentru probleme cu balonarea, constipația și pentru purificarea colonului. În familia mea l-am combinat cu multă salată de sfeclă, morcovi și mere, de asemenea și consum regulat de fulgi de ovăz și făină de in. Efectul este extraordinar. Eu personal vreau să încep iar să iau ProCombo pentru profilaxie. În sezonul acesta mâncăm mâncare mai grea și un mic ajutor pentru stomac este binevenit.”
Roxana Iancu, 54 ani, Pitești

ProCombo acționează mai repede

ProCombo mi-a câștigat încrederea imediat cum am citit prospectul. Ca specialist, imediat observ produsele calitative. Întotdeauna m-au atras produsele inovative și speciale. Un astfel de produs este ProCombo. Acesta conține cantitatea optimă de probiotic necesară unui adult – 15 miliarde bacterii „bune”. Celălalt ingredient este un prebiotic, care reprezintă hrana necesară bacteriilor probiotice și favorizează dezvoltarea bacteriilor benefice. Tehnologia inovativă permite eliberarea ingredientelor în două etape, astfel că probioticul ajunge direct în intestine și începe să acționeze.

Recomand pacienților mei ProCombo pentru diverse afecțiuni legate de refacerea echilibrului microflorei intestinale și pentru stimularea sistemului imunitar în lupta contra infecțiilor de sezon.
Farmacist Diana Bibica Savencu, S.C. Iancului 57 SRL, Str. Nerva Traian Nr. 9, Sector 3, București

ProCombo este un produs extrem de eficient, ce conține probiotic și prebiotic, fabricat în SUA. Datorită cantității maxime de bacterii probiotice viabile – 15 miliarde, ProCombo asigură refacerea rapidă a echilibrului florei gastrointestinale. ProCombo este potrivit pentru tulburări gastrointestinale cum ar fi constipație și/sau diaree, balonare și senzația de greutate în stomac, gaze etc. Acesta este foarte benefic și pentru persoanele ce iau un tratament cu antibiotice, deoarece ajută pentru evitarea efectelor secundare nedorite ale medicamentelor puternice asupra activității stomacului și intestinelor.

Mai multe despre probioticul eficient ProCombo

ProCombo este potrivit pentru toată familia

Mai multe despre probioticul eficient ProCombo

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”