(P) Un pensionar a surprins medicii

Publicat: 16/03/2015, 19:11
Actualizat: 01/10/2018, 18:30

Povestea pensionarului de 69 de ani s-a transformat într-un fenomen medical. Literalmente într-o lună de zile ambițiosul domn a scăpat de grăsimile periculoase din sânge, cu ajutorul unui ulei special.

Sănătatea bărbatului s-a zdruncinat serios după o operație la rinichi. Tensiunea avea oscilații de la foarte mare, la amețitor de mică. A apărut și guta. Pentru a se descurca cu toate acestea, omul trebuia să bea un pumn de pastile. În scurt timp a aflat că și trigliceridele (grăsimi periculoase) au crescut brusc – erau dublu față de valoarea normală, ajunseseră până la valoarea îngrijorătoare de 3,6 unități. Însă de această dată pensionarul a refuzat să i se mai dea medicamente. Salvarea a venit din partea nepotului său.

Iată ce povestește acesta:

Gheorghe Georgescu, 69 ani, Ploiești

„Îmi fac analizele periodic și astfel mi-au descoperit valori crescute pentru creatinină. Mi-au zis că trebuie să țin o dietă fără carne. Am renunțat la carne. Apoi a venit următoarea problemă – nivelul trigliceridelor crescuse foarte mult. Analizele arătau că aveam 3,6 unități, care, după cum mi-a explicat medicul, era aproape dublu față de normă. Asta m-a speriat foarte tare, dar când mi-a propus „soluția” – încă un medicament pe lângă un pumn întreg ce le luam deja, am refuzat.

O lună mai târziu nepotul meu mi-a propus să încerc un produs natural. Mi-a adus 3 cutii Visilife Health și după recomandarea unui medic am început să iau 4 capsule pe zi. Asta în primele 2 săptămâni. În următoarele 2 săptămâni am redus doza la 2 capsule zilnic. Când le-am terminat la sfârșitul lunii, m-am dus să îmi fac analizele, ca să verific dacă au efect.

Când mi-au venit rezultatele nu îmi venea să cred. Într-o lună trigliceridele scăzuseră de la 3,6 la 1,9 unități. Chiar și medicul meu, când a văzut valorile a rămas surprins de puterea produsului Visilife Health. Mi-a recomandat să iau câte 1-2 capsule pe zi pentru profilaxie – ca să-mi mențin valorile normale.

Mai mult de 6 luni am luat câte o capsulă pe zi și m-am dus iarăși să îmi fac investigații. Analizele la sânge arătau că trigliceridele scăzuseră încă puțin – până la 1,3 unități. De atunci până acum fac în fiecare an câte două cursuri de câte trei luni pentru menținerea trigliceridelor în normă. Chiar pot să mă laud și cu efectul asupra tensiunii – aceasta deja nu mai oscilează. Nu am schimbat medicamentele pe care le luam înainte și de aceea sunt sigur că îmbunătățirea este de la aceste capsule.

Pentru că sunt pensionar, cu greu îmi permit să iau Visilife Health pe o perioadă îndelungată. De aceea, de când am aflat de varianta lui mai ieftină, deja am trecut la terapia de menținere cu Visilife Omega„.

Mai multe despre Visilife Health

Mai multe despre Visilife Omega

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase