PETROLUL-ASTRA LIVE în semifinalele Cupei României 2013-2014

PETROLUL-ASTRA LIVE în semifinalele Cupei României 2013-2014
Publicat: 26/03/2014, 15:23
Actualizat: 30/07/2014, 01:54

PETROLUL-ASTRA, duelul între locurile 3, respectiv 2 din Liga I, este considerat unul de risc maxim la Ploiești. PETROLUL-ASTRA va fi și un duel tactic, ambele echipe schimbându-și de curând antrenorii. LaPETROLULa venit Răzvan Lucescu în locul lui Cosmin Contra, iar laASTRAFlorin Marin l-a înlocuit pe Daniel Isăilă.

PETROLUL-ASTRA, care era un derby al Ploieștului până caASTRAsă se mute la Giurgiu, s-au întâlnit ultima oară în urmă cu 10 zile, tot pe ”Ilie Oană”, în campionat. Atunci, scorul a fost 1-1, după ceASTRAa condus printr-un autogol, iarPETROLULa egalat în minutul 91. A fost primul meci al lui Răzvan Lucescu laPETROLUL. De atunci,PETROLULa mai făcut un egal, 0-0 la Chiajna, în timp ceASTRAa remizat și ea cu Oțelul, 1-1 acasă.

PETROLULvrea să își apere trofeul câștigat anul trecut, când a învins în finală pe CFR Cluj, cu scorul de 1-0.

PETROLUL-ASTRA. Peste 240 de jandarmi de la Gruparea Mobilă „Matei Basarab” Ploiești vor fi mobilizați pentru a asigura ordinea și liniștea în jurul Stadionului „Ilie Oană” din Ploiești, la partida dintre FC Petrolul și FC Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei României-Timișoreana, transmite corespondentul MEDIAFAX

De asemenea, peste 30 de polițiști locali vor fi mobilizați în zona stadionului, acestora adăugându-se agenții de la Inspectoratul de Poliție Prahova.

Potrivit Jandarmeriei, partida, care se va disputa miercuri începând cu ora 20.30, a fost catalogată drept una cu grad ridicat de risc. La acest meci sunt așteptați peste 10.000 de suporteri. Circulația rutieră pe străzile adiacente stadionului „Ilie Oană” din Ploiești va fi restricționată cu câteva ore înainte de începerea partidei.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine clubului Petrolul Ploiești, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază, precizează reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

PETROLUL-ASTRA. Mijlocașul formației Petrolul Ploiești, Ovidiu Hoban, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că își dorește o victorie fără să primească gol în partida de miercuri cu Astra Giurgiu pentru ca echipa prahoveană să aibă prima șansă la calificarea în finala Cupei României.

„Este o dublă manșă și se poate întâmpla orice. Chiar dacă acest prim joc nu este decisiv, noi vrem să învingem fără să primim gol, iar rezultatul de mâine seară (n.r. – miercuri seara) să ne ofere prima șansă la calificarea în finală. Suntem concentrați și încrezători, vom trata meciul foarte serios și ne dorim o victorie pe care să o dedicăm suporterilor. Indiferent că la Astra s-a schimbat antrenorul, jucătorii au rămas, dar cu toate astea cred că va fi un joc total diferit față de cel din campionat”, a spus Hoban, conform site-ului oficial al grupării prahovene.

Colegul său, fundașul Geraldo Alves vrea să întâlnească Steaua în finala Cupei României. „Dacă vom rezolva problema calificării încă de mâine (n.r. – miercuri), atunci va fi foarte bine. Tot ce avem nevoie este să înscriem, pentru că apărarea funcționează bine. Vreau să jucăm finala cu Steaua, atunci vom vedea care echipă este mai bună, însă până atunci mai avem și vom rămâne conectați la fiecare meci, nu ne gândim la altceva”, a afirmat Geraldo.

Antrenorul Răzvan Lucescu susține că meciul de miercuri va fi diferit de cel din campionat, încheiat cu scorul de 1-1. „Ambele echipe își doresc să se califice, va fi o luptă ce se va duce în două reprize de câte 90 de minute, la finalul cărora sperăm să ajungem în finală. Trebuie să fim atenți, să construim cu răbdare și să jucăm cu multă plăcere. Avem o stare de spirit bună, suntem pregătiți și concentrați și avem o mare dorință de a ne califica”, a declarat Lucescu.

PETROLUL-ASTRA. Unul dintre liderii galeriei echipei Petrolul Ploiești, Robert Burlacu, a afirmat, marți, că jucătorii conduși de Răzvan Lucescu sunt obligați să se califice în finala Cupei României pentru că, în caz contrar, „au încurcat-o” cu ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu e vorba că le reproșează cineva rezultatele din acest an, suntem pe locul trei, iar acum puțin timp eram prin Liga a II-a. Dar noi, suporterii, vrem atitudine, nu delăsare. Nu vreau să vorbesc doar despre meciul de miercuri, pentru că sunt două jocuri în semifinală. Este important primul meci, iar pentru suporteri contează doar calificarea. Trebuie să trecem de Astra și să jucăm finala. Altfel, jucătorii au cam încurcat-o cu noi”, a spus Robert Burlacu.

Dezamăgiți de ultimele rezultate ale echipei, reprezentanții suporterilor au avut o întâlnire cu jucătorii în care le-au transmis doleanțele lor. Un alt lider al galeriei, Bogdan Dinu, a spus că obiectivele lor pentru acest final de sezon sunt calificarea în finala Cupei României și victorii în meciurile cu Dinamo și Steaua. „Am vorbit cu băieții și le-am spus foarte clar că, pentru noi, acest final de sezon are câteva puncte fixe: finala Cupei României și meciurile de acasă cu Dinamo și cu Steaua. Așteptăm să vedem atitudine, pentru că atunci când echipa are atitudine vin și rezultatele. De la meciul de miercuri cu Astra vrem un singur lucru: să câștigăm, eventual fără să primim gol. Nu contează cum, important este să câștigăm. Nici nu vreau să mă gândesc la o altă variantă”, a spus Dinu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum pot duce sărbătorile la conflicte în familie? Sfaturile unui psiholog