Poveste de dragoste ieșită din tipare: Ea are 80 de ani, el are 35: „Nu stă cu mine pentru bani. M-am simțit din nou tânără”

Poveste de dragoste ieșită din tipare: Ea are 80 de ani, el are 35: „Nu stă cu mine pentru bani. M-am simțit din nou tânără
Publicat: 28/01/2020, 12:04

Iris Jones, o bătrână de 80 de ani l-a cunoscut pe Mohamed Ahmad Irbriham pe Facebook, înainte de a zbura la Cairo și de a-și duce povestea de dragoste la un alt nivel.

Bătrâna a povestit că a întreținut relații intime cu mai tânărul său partener la doar câteva ore după ce s-au văzut în realitate pentru prima oară. Mai mult, femeia a declarat că voiau să se și căsătorească în Cairo, dar nu au avut actele necesare. Bătrâna a povestit că prima noapte de dragoste cu tânărul ei iubit a făcut-o să se simtă din nou tânără: „A fost incredibil. M-am simțit ca o virgină. Nu a fost ușor, dar a fost extrem de romantic”, a mărturisit bătrâna.

Femeia a divorțat în urmă cu 40 de ani și are doi fii, de 54, respectiv 53 de ani. Iris susține că tânărul de care s-a îndrăgostit nu și-a dorit o relație cu ea din interese financiare: „Dacă vrea să se căsătorească cu mine pentru bani, va fi dezamăgit, pentru că eu trăiesc din pensie. Am petrecut an încercând să-i fac pe oameni fericiți, acum vreau să mă căsătoresc cu bărbatul pe care să-l iubesc până la moarte”, a declarat femeia.

Mohamed din Giza a declarat că a fost nevoit să demisioneze de la job-ul său pentru că șeful nu i-a dat zile libere pentru a se întâlni cu Iris care urma să vină din Marea Britanie în Egipt.

Cei doi își doresc să se mute împreună în Marea Britanie, dar, deocamdată lui Mohamed i-a fost refuzată viza de turist, din cauza lipsei de economii.

Iris mărturisește că se va muta în Egipt pentru a locui cu viitorul ei soț, dacă nu i se va permite lui să se mute în Marea Britanie, potrivit The Sun.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase