PUYA susține VOTEȘTI. „Merg să votez ca să le încurc planurile”

PUYA susține VOTEȘTI. Merg să votez ca să le încurc planurile
Publicat: 31/10/2014, 14:33
Actualizat: 31/10/2014, 14:36

Puya s-a alăturat campaniei VOTEȘTI pentru a-i îndemna pe români să iasă și să-și facă vocea auzită prin vot. În ultimele săptămâni, gândul a publicat o serie de interviuri cu personalități ale vieții științifice, culturale și artistice care vorbesc despre importanța exprimării votului într-o societate democratică.

Puya susține campania VOTEȘTI și îi îndeamnă pe toți cei care nu vor să iasă la vot din diverse motive să meargă și să-și exercite dreptul „măcar pentru a le încurca planurile”. El așa va face. „O să mă duc să votez chiar dacă nu am pe cine să aleg. Măcar să le încurc planurile. Măcar știu că nu o să voteze altcineva în locul meu”.

Gândul a lansat platforma VOTEȘTI în cadrul campaniei-eveniment „VREAU PREȘEDINTE„, în care îi invită pe toți românii să se implice, să-și facă vocea auzită și să-și transmită mesajul mai departe. Intrând pe platforma VOTEȘTI poți să transmiți mesajul tău atât oamenilor politici, cât și prietenilor tăi. Poți distribui afișe, dar, mai important, îți poți face propriul afiș. Accesând aplicația VOTEȘTI, mesajul tău va ajunge la toți prietenii tăi. De asemenea, poți să încarci un VIDEO în care să spui ce vrei.

FĂ-ȚI PROPRIUL AFIȘ

ÎNCARCĂ MESAJUL TĂU VIDEO

În ultima lună, gândul a publicat o serie de interviuri-eveniment cu personalități ale vieții științifice, culturale și artistice care vorbesc despre importanța exprimării votului într-o societate democratică. Astfel, Neagu Djuvara vorbește despre lașitate în cazul celor care nu votează, în timp ce Dorli Blaga, fiica lui Lucian Blaga, spune că va merge la vot pentru că știe cu cine nu o să voteze. Matematicianul Solomon Marcus a explicat că cel care stă acasă votează, de fapt, pentru candidatul cel mai bine plasat . AntropologulVintilă Mihăilescu spune că va merge la vot pentru a avea conștiința împăcată. Pe de altă parte, artistul Ștefan Râmniceanu îi îndeamnă pe toți românii să iasă la vot și să aleagă ce e mai bine pentru țară.

Tags: