Radu Banciu îl pune la zid pe Giovanni Becali

Radu Banciu îl pune la zid pe Giovanni Becali
Publicat: 07/02/2016, 12:58

Ea a fost mituită de frații Becali și de Cristi Borcea cu suma de 195.000 de euro, deși presa sportivă vorbea de două milioane de euro. Până la urmă, procurorii vorbesc de 195.000 din care 185.000 ar fi fost dați de frații Becali și doar 10.000 de Cristi Borcea. Evident. El are atâtea neveste și atâția copii peste tot în lume încât a fost mai zgârcit cu doamna judecătoare, dar numai pe partea asta. În rest, a avut și o relație cu ea. Una de scurtă durată, cum o numește doamna Terceanu, dar suficient de lungă, cum ar spune Cristi Borcea. (…)

Suma este destul de bună. Doamna Terceanu și-a cumpărat un apartament în zona Piața Sudului. Cash, bineînțeles, cu banii de șpagă. Nu a cheltuit decât 56.000 de euro, se spune, din șpaga luată de la frații Dinamită și de la Borcea. Prețul total al apartamentului era de 93.000, ca la români. (…)

Se dă un pic de gol. Pentru că dacă ea nu a cheltuit decât 56.000 de euro, înseamnă că dintr-o altă șpăguță, bănuim, avea restul de sumă până la 93.000.

Nu vor mai ieși prea curând frații Becali. Giovanni era deja OK cu Tribunalul de la Medgidia – această mașină de fabricat verdicte false. L-a salvat și pe Gigi, acum se pregătea să-l scoată și pe Giovanni, toți ieșeau pe bandă rulantă de la Medgidia. (…)

Cu ce s-a îndreptat Giovanni? Că între timp s-au mai adunat unele, cum ar fi asta că și-a mitiut judecătorul de la proces cu 185.000 de euro. Pentru asta ce poți să iei? Asta e de 20 de ani, evident. Nu există ceva mai crunt în materie de corupție și șpagă decât să-ți corupi propriul judecător. Nu mai vorbesc de judecător în sine. Giovanni e un bișnițar. Cum să fii pregătit în condițiile astea să ieși din pușcărie?

Vestea și mai puțin bună este legată de Cristi Borcea, care este tată la atâția și atâția copii de români. Nu are decât 44 de ani, deci adio eliberare condiționată”, a afirmat Radu Banciu, în emisiunea sa de la B1TV.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase