Raed Arafat pleacă din țară! Vestea care l-a înfuriat pe șeful DSU / Premierul Orban, obligat să ia o decizie

Raed Arafat pleacă din țară! Vestea care l-a înfuriat pe șeful DSU / Premierul Orban, obligat să ia o decizie
Publicat: 30/12/2019, 13:20

O decizie-cheie în legătură cu Raed Arafat va fi luată în 15 ianuarie, scrie realitatea.net.

În spațiul public se vehiculează informația că reorganizarea de la MAI ar putea duce la desființarea postului de secretar de stat ocupat de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Arafat a spus că pleacă din țară dacă o să fie demis din funcție.

La începutul lunii decembrie, Raed Arafat a declarat răspicat că nu va demisiona, în urma scandalului legat de o filmare din seara fatidică a incendiului de la Colectiv, în care se poate observa stângăcia autorităților.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, spune că nu va demisiona din funcție, în ciuda atacurilor din ultima perioadă, mai ales după apariția filmului privind prima intervenție la Colectiv: „Să mă demită dacă vor”, spune Arafat, care admite că ar putea părăsi România.

„Nu sunt lipit de scaun, dar nu demisionez. Dacă sunt demis, e dreptul oricui să facă asta, să mă demită dacă vor. Ce consider după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă este că atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt de foarte mult, cu mesaje prestabilite. Mesaje coordonate precum sau au fost mesaje prin social media. Apoi s-au intensificat după apariția faimosului film înainte de comemorarea de la Colectiv, pe care cineva l-a avut și l-a dat abia atunci. Eu trebuie să clarific ceva: nu conduc IGSU. Eu coordonez DSU. IGSU este condus de un general, care îl comandă”, a spus Raed Arafat la Antena 3.