Record absolut al unei prostituate din România. Câte amenzi a primit

Record absolut al unei prostituate din România. Câte amenzi a primit
Publicat: 09/03/2015, 18:00

O tânără din municipiulVasluia strâns, în ultimii ani, peste 550 de amenzi la Primărie, în valoare totală de 200.000 de lei, majoritatea sancțiunilor fiind date în județul Constanța pentru practicarea prostituției.

Potrivit PrimărieiVaslui, cele peste 550 de amenzi, majoritatea pentru practicarea prostituției, au fost încasate în ultimii ani de tânăra care are domiciliul pe adresa părinților din municipiulVaslui, deși aceasta este plecată din oraș de mai multă vreme.

Majoritatea amenzilor au fost primite de femeie în județul Constanța, fiind apoi expediate de polițiști pe adresa de domiciliu dinVaslui.

„Din păcate, eforturile noastre, de a recupera din aceste amenzi care ne încarcă cu debite, sunt în zadar, în condițiile în care nu avem ce executa silit la această tânără. Am deschis inclusiv procese în instanță pentru a transforma amenzile în muncă în folosul comunității, am avut și câștig de cauză, dar tânăra nu s-a prezentat să-și facă orele de muncă”, a declarat șeful Serviciului Financiar din cadrul PrimărieiVaslui.

O parte din amenzile încasate de tânăra dinVasluipentru prostituție au fost preluate de Primărie, în anul 2008, de la Administrația Finanțelor Publice, odată cu schimbarea legislației fiscale conform căreia recuperarea banilor din amenzi se face de către primării.

Theodor Istrate, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase