FRUMUSEȚE. Ioana Ginghină vrea să arate la fel de bine ca Jennifer Lopez, când va avea 50 de ani / Actrița, un mare fan al celebrei cântărețe, a făcut deja primul pas cu ajutorul unui medic celebru

Redactor:
Dragos Tanase
FRUMUSEȚE. Ioana Ginghină vrea să arate la fel de bine ca Jennifer Lopez, când va avea 50 de ani / Actrița, un mare fan al celebrei cântărețe, a făcut deja primul pas cu ajutorul unui medic celebru
Ioana Ginghină a apelat la un medic specializat în tehnici non-invazive de înfrumuseţare

Ioana Ginghină o admiră foarte mult pe artista Jennifer Lopez, motiv pentru care actriţa a decis, de curând, ca pe lângă stilul ei de viaţă sănătos să apeleze şi la ajutorul unui renumit medic, pentru a se apropia şi mai mult de forma incredibilă în care se află starul internaţional, la 50 de ani.

Cu toate că urmează o dietă vegetariană, face foarte mult sport şi investeşte constant în propria sa dezvoltare personală, Ioana Ginghină vrea să fie mereu în formă maximă şi este conştientă că toate aceste eforturi duc la un rezultat vizibil atunci când ai alături şi un doctor specializat în cele mai noi tehnici şi proceduri de înfrumuseţare.

„Am venit la doctorul Ciprian Flueraş, un profesionist al procedurilor cu lasere de înaltă tehnologie, pentru că ştiam că el este specializat în tehnici non-invazive de înfrumuseţare. Cum îmi doream ca înainte să plec în vacanţă să îmi pregătesc tenul pentru bronz şi plimbări prin soare, mi-a fost recomandat tratamentul DermalInfusion. Acum tenul meu arată foarte bine, îl simt foarte curat, hidratat şi sunt gata de vacanţă. Sper să revin în curând şi pentru alte tehnici anti-aging, pentru că vreau să arăt, când voi avea 50 de ani, la fel de bine ca Jennifer Lopez, pe care o admir enorm”, a declarat Ioana Ginghină, care împlinește 43 de ani pe 21 septembrie.

DermalInfusion este un tratament dermatologic patentat, non-invaziv, cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și de infuzare profundă a soluțiilor specifice afecțiunilor vizate. Tratamentul este ideal pentru toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperare pentru pacient.

„Pentru mine frumos înseamnă natural. Posprocedural, pacientele vin şi îmi transmit aproape acelaşi feedback… «Toată lumea îmi spune că arăt extraordinar, mai odihnită, mai luminoasă, însă nimeni nu ştie să îmi spună ce anume am făcut»… Despre asta este vorba”, declară doctorul Ciprian Flueraş.

Actrița Ioana Ginghină și fiica sa, Ruxi, au oferit un spectacol online de Paște pentru copii

Actriţă, blogger, vlogger, antreprenor şi nu în ultimul rând mamă, Ioana Ginghină a aniversat, în luna aprilie, opt ani de când a pus bazele propriei companii de evenimente, MiniArt Show, precum şi şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul Şcolii de Actorie înfiinţate pe cont propriu.

Pentru a marca dubla aniversare MiniArt Show by Ioana Ginghină, actriţa a susţinut live o ediţie specială de Paşti, atât pe pagina sa oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei MiniArt Show, unde într-un decor de poveste, a  oferit celor mici o incursiune unică în universul tradiţiilor şi obiceiurilor pascale.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
A MURIT! Alain Delon, ce dramă! S-a stins la 79 de ani, răpusă de o...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Celebrul milionar a făcut praf un Lamborghini de 230.000 de euro, după ce a intrat...
Înmatriculări auto 2021. Ce s-a schimbat în acest an. Pașii de urmat
Probleme în prima zi de mandat pentru Joe Biden. Preşedintele a fost criticat pentru că...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
A MURIT! Alain Delon, ce dramă! S-a stins la 79 de ani, răpusă de o...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Horoscop 23 ianuarie 2021. Zodia care câștigă bani mulți
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului: A MURIT. Era tânără, frumoasă și talentată
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide