Simona Halep după ce a redevenit numărul 2 mondial: „Vreau doar să rămân concentrată la fiecare meci”

Redactor:
Luminita Turcu
SIMONA HALEP a redevenit numărul 2 mondial

„Nu simt nicio presiune. Sunt mândră să aud că am ajuns pe locul doi. Vreau doar să rămân concentrată la fiecare meci și să văd cât de departe pot ajunge la fiecare turneu. Acesta este cel mai important lucru acum”, a declarat Halep.

Halep a afirmat că în acest sezon vrea să realizeze ceva important la Roland Garros: „Dar mai întâi vreau să joc un tenis bun aici la Stuttgart pentru că așa cum am mai spus fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea, mi-aș dori să joc din nou finala la Madrid. Nu depinde totul doar de mine, depinde de tragerea la sorți, de ce zi prinzi, totul este deschis și fiecare joacă bine în aceste zile. Trebuie doar să fiu pregătită și să-mi fac treaba”, a adăugat sportiva română.

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, cap de serie numărul unu și locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe poziția a doua în clasamentul WTA. Șarapova a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, după două ore și 27 de minute, de Angelique Kerber (Germania), poziția 14 în ierarhia mondială.

Maria Șarapova, câștigătoare la ultimele trei ediții ale turneului de la Stuttgart, trebuia să ajungă în semifinale pentru a putea să-și păstreze locul secund în clasamentul WTA.

Simona Halep a mai ocupat locul 2 în clasamentul WTA timp de opt săptămâni, în perioada 11 august – 6 octombrie 2014.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 și locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 15.00, împotriva sportivei italiene Sara Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală ale turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

Inchide